Du skal bevise, at dit sugerør er i orden

Alt service, kaffefiltre, alubakker og sugerør

Seminar: Alubakker, kaffefiltre, sugerør, plastskåle og keramikfade skal kunne tåle at komme i kontakt med fødevarer. Og som producent eller importør er bevisbyrden din, når myndighederne kommer forbi. Bliv klogere på Varefaktas seminar.

Af Ib Keld Jensen

Allerede når du køber fødevareemballage, skal du som producent eller importør sikre dig, at der ikke migrerer farlige stoffer fra materialerne over i fødevarerne. Det gælder også, når du producerer eller importerer plastservice, skåle, sugerør eller andre ting som ved almindeligt brug kommer i kontakt med fødevarer.

Ellers risikerer du at stå tilbage med en stor regning, når myndighederne kræver varerne taget af hylderne.

Det er med andre ord afgørende at have helt styr på dokumentationen helt fra start. Varefakta indbyder til to timers seminarer den 4. december, hvor vi klæder deltagerne på til at tackle udfordringer omkring fødevarekontaktmaterialer.

Programmet ser sådan ud:

Velkomst

Lovgivningen på området – et resume ved nonfoodkonsulent hos Varefakta Ellen ter Haar Hansen, der også fortæller om uheldige oplevelser, hvor dokumentationen ikke har været i orden

Købskontrakter – hvad skal du sikre dig i en købskontrakt? Ved advokat Frank Bøggild fra advokatfirmaet KromannReumert

Myndighedernes kontrol, hvordan foregår den, og hvad er konsekvenserne, hvis du ikke har styr på dokumentationen? Kan du risikere, at varerne skal ned fra hylderne, og hvem får regningen?  Ved fødevareberedsskabschef Kim Vandrup Sigsgaard, Fødevarestyrelsen

Det koster. 875kroner  inkl. moms at deltage i mødet, der også inkluderer et let traktement.

Mødet er planlagt til:

Onsdag, den 4. december kl. 9-11 hos KromannReumert, Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø

Tilmelding: Send en mail med navn og mailadresse på den/de, der skal tilmeldes til Helga Møller på hm@localhost:8888/varefakta.byggedomain7.dk.

 

November 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *