Du kan undgå at blive hængt op på skadelige materialer

Århus-seminar: Som producent eller importør skal man kunne dokumentere over for myndighederne, at emballage og andre materialer er beregnet til fødevarer. Den 8. maj er de førende eksperter på området samlet til to-timers seminar i Århus. Og du kan komme med.

Ingen ønsker at sælge varer, der indeholder skadelige stoffer, som kan migrere over i fødevarerne. Men det kan man uforvarende komme til, hvis ikke man i tide tager sine forholdsregler allerede, når man indkøber emballage eller andre varer beregnet til fødevarer.

Når det gælder fødevarekontakt materialer skal man have sin dokumentation i orden helt fra købskontrakten, ellers risikerer man at sidde tilbage med ansvaret, og det kan blive en dyr affære.

Ved seminaret i Århus fortæller fødevareberedsskabschef Kim Vandrup Sigsgaard, Fødevarestyrelsen, om konsekvenserne ved at ikke at have styr på dokumentationen.

Købskontrakten er et centralt dokument i den forbindelse og advokaterne Jens Hyldahl Bjerregaard og Jørn Vestergaard-Jensen, KromannReumert, giver deres anbefalinger til, hvad man skal være opmærksom på, inden man underskriver kontrakten.

Inden da har nonfoodkonsulent Ellen ter Haar Hansen givet et resume af lovgivningen fulgt på vej af konkrete eksempler på, at dokumentationen ikke var i orden.

Seminaret er en gentagelse af to lignende velbesøgte seminarer øst for Storebælt, som begge i den efterfølgende evaluering fik prædikaterne ”særdeles brugbart”, ”informativt” og ”levede helt op til forventningerne”.

Tid: Torsdag den 8. maj kl. 13-15

Sted: Kromann/Reumert, Rådhuspladsen 3, 8000 Århus C

Tilmelding: pr. mail til hm@localhost:8888/varefakta.byggedomain7.dk med navne og mailadresser på tilmeldte.

Pris: 875 kr. inkl. moms

 

2014.04.02

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *