Erhverv

Varefakta styrker din virksomheds markedsposition
– ærlighed sælger længst!

Varefakta er konkurrencekraft – fordi ærlighed sælger længst!

Forbrugernes krav om uvildige oplysninger, nye handelsformer og den stadig ændrede lovgivning, giver den virksomhed som vil udbygge markedspositionen nok at se til.

De der ikke blot vil følge med, men som aktivt forstår at udnytte de mange forandringer, udbygger deres markedsposition.

Varefakta sikrer, at virksomheden ikke kun lever op til lovgivningens krav. Varefakta er forbrugernes eneste adgang til objektive informationer, der kan sammenlignes fra vare til vare. Varefakta er en del af virksomhedens konkurrencekraft, fordi Varefakta viser forbrugerne, at de kan stole på produktet og på de oplysninger, som producenten giver.

Det er ikke et tilfælde, at store virksomheder som Dansk Supermarked og SuperGros anvender Varefakta på egne varer.

Varefakta er ikke en omkostning
Varefakta giver den virksomhed, der vil udvikle markedspositionen en række meget kontante fordele:

  • En sikker plads i forbrugerens bevidsthed – 94% af forbrugerne kender Varefakta, 85% foretrækker fødevarer med Varefakta og 78% foretrækker nonfoodvarer med Varefakta fremfor varer uden.
  • Sikkerheds for at lovgivningskrav overholdes – Varefaktas konsulenter er ikke blot på omgangshøjde med lovgivningen – de er foran, fordi de har daglig kontakt til myndighederne.
  • Alle relevante oplysninger på en gang – Varefakta kan kombineres med virksomhedens egne oplysninger.
  • Uvildig kontrol – Varefakta kontrolleres af uvildige laboratorier
  • Det gode selskab – se hvem der bruger Varefakta på her

De vil blive overrasket over, hvor lidt De kommer til at betale for at anvende Varefakta. Det er en meget lille del af markedsføringsomkostningerne. Ring og hør hvor lidt det koster.

Det er let at komme i gang
Varefakta er ukompliceret for virksomheden – vi gør næsten hele arbejdet. Vi oplever os selv som samarbejdspartner – vi er ikke en myndighed. Virksomheden får sin egen kontaktperson, som altid står til rådighed i alle spørgsmål om mærkning. Kan vi ikke selv svare, skaffer vi et svar fra myndighederne. Vores konsulenter er fagligt kompetente, de har et bredt spektrum af uddannelser og erfaringer fra flere tusinde deklarationer. Ring og hør hvor let det er.