Forbrugerpanel

Giv dit besyv med. Tilmed dig her.

Vi har brug for at høre din mening!

Meld dig til Varefaktas forbrugerpanel, og hjælp os med at udvikle, vurdere og kommentere fremtidens VAREFAKTA-deklarationer. Samtidig får du informationer om varedeklarationer og relaterede emner.

Varefakta har i mere end 50 år udviklet fødevare- og nonfoodforskrifter som baggrund for oplysningerne i VAREFAKTA.

En forskrift er et regelsæt for en bestemt varegruppe, der fortæller hvilke oplysninger, der skal stå i VAREFAKTA. I nonfoodforskrifterne står der fx også, hvilke minimumskrav og sikkerhedskrav varen skal opfylde.

Hver gang vi reviderer eller udvikler en ny forskrift, sker det på basis af mange forskellige overvejelser, bl.a. hvilke oplysninger der skal gives om varerne. – Og det er især i den forbindelse, vi har brug for at høre din mening.

Du vil modtage en mail med information ca. en gang om måneden. Spørgsmål fra Varefaktas konsulenter kan forekomme lidt oftere – dog højst en gang om ugen.

Det kræver ingen specielle kvalifikationer at sidde i panelet – kun at du er forbruger – og du kan selvfølgelig til enhver tid melde dig ud af panelet igen.

Formålet med VAREFAKTA er først og fremmest at hjælpe dig til at træffe det bedste valg, og det er derfor, vi gerne vil i dialog med dig.