Kvalitetsdeklarationer

Læs mere om kvalitetsdeklarationer

 

Hvad ligger der i ordet kvalitetsdeklarationer? Er kvalitetsdeklarationer, deklarationer der til fulde opfylder lovgivningen, eller er kvalitetsdeklarationer, deklarationer hvor forbrugeren kan finde flest mulige og relevante oplysninger om et givent produkt?

 

For Varefakta handler kvalitetsdeklarationer om, at levere deklarationer, som opfylder kundens forventninger. Det vil sige, at kvalitetsdeklarationer opfylder kravene i lovgivningen, men samtidig giver de nødvendige oplysninger til forbrugeren, så forbrugeren kan træffe det for ham rigtige valg. Det betyder for nogle varers vedkommende, at en Varefakta deklaration indeholder langt flere oplysninger, end loven kræver. Det gælder for mange nonfood produkter, men også på fødevareområdet, ønsker Varefakta at ligge i front, når vi taler kvalitetsdeklarationer.

Vores konsulenter gør deres yderste for at levere kvalitetsdeklarationer. Konsulenterne holder sig løbende opdateret på lovgivningen, og gennem netværk og kurser er vi ofte på forkant med ny lovgivning eller tendenser, der får indflydelse på mærkningen og dermed deklarationerne. Varefakta leverer kvalitetsdeklarationer fra dag-til-dag, naturligvis under forudsætning af, at alle nødvendige oplysninger er tilgængelige, når vi påbegynder arbejdet. I første omgang skal vi have et udfyldt specifikationsskema. Skemaet suppleres med analyseresultater for relevante oplysninger med datablade eller anden dokumentation, der kan verificere oplysninger i specifikationsskemaet og sikre, at kunden i sidste ende får leveret kvalitetsdeklarationer, som er til gavn for forbrugeren.

 

Kontakt os og hør om hvordan du kommer i gang hos Varefakta.