Tilmeld dig nyhedsbrev fra Varefakta:
(Klik her, hvis knap ikke virker)
Oversigt

Varefakta

Køb og brug

Nyhedsarkiv

Presse

Information og undervisning

Om Varefakta

Varefakta og din virksomhed

Kontakt

Sitemap

Varefakta in English

Specifikationsskemaer

Det mener kunderneUdskriv side

Nyheder - onsdag 02.01.13

Vi har et upåklageligt og meget fleksibelt samarbejde med Varefakta, som med særdeles kompetente medarbejdere, der samvittighedsfuldt følger op …

på enhver situation, fungerer som den perfekte samarbejdspartner for os som leverandør til dagligvarehandlen. Vi får altid hurtig, informativ og særdeles grundig behandling og god hjælp til at sikre, at vores varer lever op til lovgivningen. Og vi oplever endda, at Varefakta selvstændigt kontakter os, når der er ændringer i lovgivningen, som kan have betydning for vores varer.”

Jeg føler mig utroligt tryg og godt behandlet af Ellen ter Haar Hansen, der er min kontaktperson, og som lille virksomhed er det af uvurderlig betydning at have en samarbejdspartner som hende til en pris, hvor jeg også kan være med.