Tilmeld dig nyhedsbrev fra Varefakta:
(Klik her, hvis knap ikke virker)
Oversigt

Varefakta

Køb og brug

Nyhedsarkiv

Presse

Information og undervisning

Om Varefakta

Varefakta og din virksomhed

Kontakt

Sitemap

Varefakta in English

Specifikationsskemaer

En cykellås må lide for at få VarefaktaUdskriv side

Nyheder - mandag 02.01.17

I efterårsnummeret af Dansk Cyklistforbunds medlemsblad bliver det nok en gang slået fast, at kun efter en grundig test og ihærdige opbrudsforsøg kan en cykellås få den eftertragtede Varefakta-godkendelse.

Langt de fleste forsikringsselskaber stiller krav om, at cyklen skal være forsynet med en Varefakta-godkendt cykellås, for at få udbetalt erstatning ved tyveri, og det slår Cyklisten fast nok en gang. Bladet kan nås ved at klikke på ovenstående og artiklen er på side 20-21.