Tilmeld dig nyhedsbrev fra Varefakta:
(Klik her, hvis knap ikke virker)
Oversigt

Varefakta

Køb og brug

Nyhedsarkiv

Presse

Information og undervisning

Om Varefakta

Varefakta og din virksomhed

Kontakt

Sitemap

Varefakta in English

Specifikationsskemaer

Ny direktør har store planer med VarefaktaUdskriv side

Nyheder - mandag 20.03.17

Det bliver den 48-årige Heidi Søsted, der den 3. april sætter sig i direktørstolen. Hun har en særdeles stærk og relevant baggrund til at videreudvikle selskabet, konstaterer bestyrelsesformand Annette Kreiner.

Af Ib Keld Jensen

Varefaktas bestyrelse har udpeget Heidi Søsted som ny direktør for mærkningsvirksomheden.

Heidi Søsted (88nyweb)

Varefaktas nye direktør Heidi Søsted. Foto: Mike Reuter

Heidi Søsted er 48 år. Hun kommer fra en stilling som valgt forbundssekretær i Serviceforbundet, og kan desuden skrive daglig leder af Videncenter for frisører og kosmetikere på Gentofte Hospital på cv’et. Et forskningscenter som hun selv stiftede i 2006. Desuden har Heidi Søsted været ansat i Forbrugerrådet i to omgange som sundhedspolitisk medarbejder.

Heidi Søsted har en solid uddannelsesmæssig baggrund. Hun er uddannet farmaceut fra Københavns Universitet og har desuden en phd i allergi over for hårfarver. Som leder har hun mere end 10 års erfaring, og hun har suppleret ledelseskurser i Region Hovedstaden med en mini MBA i organisation og ledelse.

En særdeles vidende ildsjæl

”Jeg er utrolig glad for, at vi har ansat en ildsjæl, der er særdeles vidende på netop de områder, som er vigtige for Varefakta. Samtidig er Heidi Søsted et meget sympatisk menneske, der vil forstå at værdsætte medarbejdernes engagement, og ikke mindst kan vurdere kundernes behov, ” siger Varefaktas bestyrelsesformand Annette Kreiner, der konstaterer, at Heidi Søsted har en særdeles stærk og relevant baggrund til at videreudvikle selskabet.

Den nye direktør kommer med mange idéer og store planer for Varefakta.

”Jeg kan rigtig godt lide Varefaktas formål om at give ærlig og solid information til forbrugerne, og jeg er glad for, at jeg har fået lov at stå i spidsen for Varefakta. Målet er, at Varefakta skal vokse markant i de kommende år, og jeg glæder mig til at udvikle strategien i samarbejde med bestyrelse og medarbejdere og i respekt for kunderne,” siger Heidi Søsted, der efterfølger Helga Møller og tiltræder mandag den 3. april.