Tilmeld dig nyhedsbrev fra Varefakta:
(Klik her, hvis knap ikke virker)
Oversigt

Varefakta

Køb og brug

Nyhedsarkiv

Presse

Information og undervisning

Om Varefakta

Varefakta og din virksomhed

Kontakt

Sitemap

Varefakta in English

Specifikationsskemaer

Varefakta > Nyhedsarkiv > Varefaktas magasin ”Ærlighed” > Ærlighed afløser MærkningUdskriv side

Ærlighed afløser Mærkning

Hvorfor har vi egentlig Varefakta?
 

Det spørgsmål stillede vi os selv, og vi kom frem til, at det helt særlige vi giver forbrugerne er ærlige informationer om varerne. Vi ved, at forbrugerne ikke vil snydes, og Varefaktas opgave er, når vi skærer helt ind til benet at sikre forbrugerne ærlige oplysninger om ærlige varer.
 

Ærlighed er altså et nøgleord i Varefaktas virke. Både som producent og som forbruger kan man være sikker på, at varer forsynet med Varefaktas logo holder, hvad de lover.  Vi sørger desuden for, at varerne løbende kontrolleres af en uvildig instans og altid lever op til lovens krav. Vi fremlægger resultaterne i Varefakta, og så er det op til den enkelte forbruger at træffe deres egne valg på et oplyst grundlag.
 

Vi har formuleret vores mission som en bevægelse, som vi tror, at mange forbrugere og producenter kan slutte op om for at bevæge os i retning af deklarationer, man kan være sikker på, man kan stole på. Den lyder således:
 

Varefakta giver dig ærlige oplysninger om ærlige varer. Vi kontrollerer de oplysninger, du får og sørger for, at du ikke bliver snydt, når du skal træffe det valg, der er rigtigt for dig og dine børn.
 

Det er baggrunden for, at vi i dag efter 16 år med Mærkning ændrer navn på vores nyhedsbrev, så det fremover hedder Ærlighed.