Tilmeld dig nyhedsbrev fra Varefakta:
(Klik her, hvis knap ikke virker)
Oversigt

Varefakta

Køb og brug

Nyhedsarkiv

Presse

Information og undervisning

Om Varefakta

Varefakta og din virksomhed

Kontakt

Sitemap

Varefakta in English

Specifikationsskemaer

Flere overtræder regler om mærkningUdskriv side

Der er sket en markant stigning i overtrædelse af reglerne under mærkning og information, oplyser fødevareminister Henrik Høegh (V) ifølge Ritzau. I årets første kvartal blev der registreret 615 overtrædelser ved myndighedernes kontroltilsyn.

Til sammenligning blev der i hele 2009 registreret 985 overtrædelser. De 615 overtrædelser udgør 5,5 procent af de tilsyn, hvor der er kontrolleret for mærkning og information. I 2009 fandt man lignende overtrædelser i 4,4 procent af kontroltilsynene.

Dansk Varefakta Nævn tilbyder iøvrigt netop at tjekke virksomhedernes mærkning, inden produkterne sendes på markedet.
2010.11.28