Bräuner A/S

Vi er 100 procent tilfredse. Vi beskæftiger os både med produkter inden for food og nonfood, og har derfor flere forskellige kontaktpersoner, men uanset hvem vi får fat på, så får vi et klart og kompetent svar.

Vi har mange udenlandske samarbejdspartnere, og derfor er det et ekstra plus, at vi kan få svarene på engelsk, tysk, dansk og sågar hollandsk, hvis der er brug for det.

For nylig havde vi en produktlancering, der skulle have ny faremærkning, etikette og miljømærkning. Lovgivningen kan godt være særdeles kompliceret, og da det er vigtigt, at vi selvfølgelig overholder den 100 %, kombineret med at vi giver forbrugerne de nødvendige og korrekte informationer, er Varefakta vores garanti for, at vi også lever op til dette. På den måde får vi den nødvendige dobbelttjekning og sikkerhed. Et andet eksempel jeg kan nævne, hvor der på engelsk var skrevet noget smart og fancy, men det er bare ikke sikkert, at det holder efter dansk lovgivning, så der får vi et realitetstjek og får teksten afstemt.

Vi kan varmt anbefale Varefakta til andre virksomheder, de er 100 procent professionelle.

- Marianne Bremer Sinkbæk
Bräuner A/S