Røgalarmer

Røgalarmer med Varefakta

Brødtekst Røgalarmer er uundværlige, når vi taler sikkerhedsprodukter til hjemmet. Røgalarmer, der er deklareret med Varefakta skal opfylde en lang række betingelser. Det er ikke kun krav i den europæiske standard, men også kravene i lovgivningen, der er opfyldt, hvis man finder røgalarmer, der er deklareret med Varefakta.

Du kan læse mere her på siden, om hvilke typer af røgalarmer, der findes på markedet. Det er ikke ligegyldigt, hvor i hjemmet du placerer røgalarmer. Det er også vigtigt, at røgalarmer vedligeholdes jævnligt med f.eks. batteriskift og rengøring, så man er sikker på, at de virker i tilfælde af brand.

Røgalarmer skal have skiftet batteri, når alarmen giver et lille “pip” 1-2 gange i minuttet. Det kan være en god ide at skifte batterierne i sine røgalarmer med et bestemt interval, og batteriet bør skiftes mindst en gang årligt. Der findes røgalarmer, der er tilsluttet lysnettet, og de vil normalt også have batteri-backup. Ved at rengøre sine røgalarmer jævnligt, f.eks. ved at støvsuge “huset”, kan man også sikre, at røgalarmen ikke har driftsproblemer f.eks. pga. støv i alarmens kasse. Hvor mange røgalarmer du skal have i hjemmet og hvilke typer af røgalarmer, der findes på markedet, kan du læse mere om her på siden.

Her på hjemmesiden finder du også en liste over de røgalarmer, der er deklareret med Varefakta med henvisning til importøren/grossisten, hvis du har brug for at få at vide, hvor røgalarmerne kan købes.