Varedeklaration

Varefakta hjælper dig, hvis du ønsker at være sikker på, at din varedeklaration opfylder alle krav

 

En varedeklaration er omfattet af et meget kompliceret lovkompleks, så det er en god ide at få en varedeklaration til dine varer udarbejdet af professionelle konsulenter på området.

 

Den uvildige organisation Varefakta kan udarbejde både en varedeklaration med og en varedeklaration uden Varefakta. Både en varedeklaration med og en varedeklaration uden Varefakta udarbejdet af Varefakta, kan man være sikker på opfylder alle krav.
Dels sikrer Varefakta, at varen er lovlig, og dels udarbejdes en varedeklaration, så alle krav til oplysningerne i en varedeklaration er opfyldt.

Hvis en varedeklaration er forsynet med Varefaktas logo – Varefakta kontrolleret – betyder det, at varen også kontrolleres løbende ved stikprøvekontrol. Derved sikres det, at der hele tiden er overensstemmelse mellem det, der står i en varedeklaration og varens reelle indhold.

Ved at vælge en varedeklaration med Varefakta, får man også en unik mulighed for at markedsføre sig med, at man gør noget ekstra for sine kunder.
Med en uvildig kontrolleret varedeklaration får kunderne en varedeklaration, de kan stole på og med en varedeklaration, der er udarbejdet af Varefakta, viser man, at man gerne giver sine oplysninger til en uvildig part og får dem til at udarbejde en varedeklaration til sine varer. Det signalerer en varedeklaration af stor troværdighed.