Varedeklarationer

Varedeklarationer af høj kvalitet

 

Varefakta er et konsulentfirma, der udarbejder varedeklarationer. Varefakta udarbejder varedeklarationer til både fødevarer og nonfood. For nonfood udarbejder vi varedeklarationer til både dagligvarer og udvalgsvarer som f.eks. barnevogne, røgalarmer og cykellåse.

 

Firmaet arbejder med formål at lave rigtige og kontrollerede varedeklarationer til forbrugerne. Siden 1957 har vi udarbejdet varedeklarationer til det danske marked. I løbet af de seneste 10 år har vi udvidet “sortimentet”, og nu er det også muligt at få udarbejdet varedeklarationer til det svenske, norske og finske marked.

Der er forskellige regler for, hvilke oplysninger varedeklarationer skal indeholde, afhængig af om det er varedeklarationer til fødevarer eller til nonfood.
Varedeklarationer til fødevarer er stærkt reguleret af lovgivning fra EU. På trods af en overordnet EU-lovgivning, har vi i Danmark særlige regler for varedeklarationer for fødevarer til det danske marked. Også de øvrige nordiske lande har forskellige særregler, der kan påvirke, hvilke oplysninger, der skal angives, og hvordan i varedeklarationer.

Nonfoodprodukter er ikke så lovreguleret, når det gælder varedeklarationer. Hos Varefakta hjælper vi derfor vores kunder med at finde de oplysninger, vi finder relevante at anføre i varedeklarationer, for at gøre det muligt for forbrugeren at træffe det bedste valg.

Med varedeklarationer fra Varefakta er du altid sikker på at få varedeklarationer, der opfylder lovgivningen. Også hvis du skal have varedeklarationer til det svenske, norske eller finske marked. Vi kan også hjælpe dig med at få oversat dine varedeklarationer til andre sprog, hvis du har behov for det.