4 år ago

Varefakta-direktør takker af efter 25 år – ny administrerende direktør søges

 

Helga Møller forlader Varefakta med udgangen af marts.

Af Ib Keld Jensen

Varefakta skal have ny direktør. Det står klart efter, at direktøren gennem 25 år, Helga Møller har valgt at afslutte jobbet.

”Jeg har altid været meget glad for at være ved Varefakta, og det er jeg stadig. Men nu vil jeg prøve noget, hvor jeg ikke har øverste ansvar i dagligdagen,” siger Helga Møller.

For Helga Møller er Varefakta et hjertebarn, og det har været vigtigt, at bestyrelsen har haft god tid til at finde en afløser.

”Derfor gik jeg allerede i marts til bestyrelsen med min beslutning,” siger Helga Møller.

Uvurderlig indsats

Bestyrelsesformand Annette Kreiner anerkender Helga Møllers utrættelige arbejde for Varefakta.

”Helga har leveret en uvurderlig indsats for bedre mærkning, og vi har i bestyrelsen haft stor glæde af samarbejdet. Vi har hele tiden værdsat hendes store indsats og respekterer hendes beslutning. Efter så mange år tegner der sig nu en ny fase for Varefakta. Helga afleverer en virksomhed med stor vækst – både i Danmark og i udlandet og med styr på alle facetter,” siger Annette Kreiner.

Helga Møller mener, at tidspunktet er det rigtige både for hende selv personligt og for Varefakta.

”Når man har siddet med ansvaret i så mange år, risikerer man at forfalde til at møde nye indspil, med en det-har-vi-prøvet holdning, og der tror jeg, der er brug for friske øjne til at se på nogle af de spændende udfordringer, Varefakta står overfor,” siger Helga Møller, der fortsætter:

”Vi ser en tendens til, at virksomhederne i stigende omfang gør brug af meget fantasifulde tekster og illustrationer for at sælge sine produkter. Jeg er sikker på, at forbrugerne får endnu mere brug for Varefakta-mærket, så når de ser vores logo på et spændende produkt, så ved de samtidig, at det holder vand. Jeg tror, at der er en god grund til at tro, at tidens mest fremsynede og succesrige dagligvareaktører, Rema 1000 og Nemlig.com har valgt Varefakta som samarbejdspartner.”

Stopper ikke, men drosler ned

Helga Møller er ikke klar til at slippe arbejdsmarkedet, men hun vil gerne drosle ned og have bedre mulighed for selv at præge sin hverdag. Hun har planer om at arbejde med et konkret projekt, som hun ikke ønsker af afsløre detaljer om, og så har hun for nylig taget en bestyrelsesuddannelse ved CBS.

”Så må jeg jo se, om jeg kan gøre fyldest andre steder end hér.”

 

Modtager du vores nyhedsbrev?

Sommertid betyder ferietid, der kan derfor forekomme forlænget svartid på henvendelser til Varefakta i perioden fra man. d. 13 juli til og med fre. d. 31 juli. Telefonerne vil være åbne fra kl. 09.00-15.00. I denne periode kan man forvente en leveringstid på op til 20 arbejdsdage. 

Due to summer holidays there will likely be a delay in responses from Varefakta from Monday the 13th of July to Friday the 31st of July. Opening hours on the phones will be from 09am til 03pm. Durring this time expect a extended delivery time up to 20 days.