Børnesenge

Varefakta sikrer kvaliteten på børnesenge.

Når Varefakta laver mærkning af produkter til babyer og småbørn, stiller vi høje krav til fysisk sikkerhed og kemikalier. Varefakta kontrollerer bl.a. holdbarhed, materialer og udførelse, fordi disse egenskaber har betydning for, hvor sikkert produktet er i brug.

Vi tester

  • At tremmerne ikke kan bøje eller knække.
  • At afstanden mellem tremmerne er så tilpas lille, at et barn ikke kan komme i klemme med sit hoved eller sin krop.
  • At bunden kan holde til, at barnet hopper i sengen.
  • At sengen ikke bliver ridset for let, og at overfladen kan tåle fedt, spyt og vand.
Tegning 8

Varefakta-deklarationen er en frivillig varedeklaration, så producenter og importører bestemmer selv, om de vil deklarere varerne med Varefakta. Derfor er der også børnesenge i handlen uden Varefakta.

Oversigt over børnesenge testet af Varefakta

STOKKE DANMARK ApS
Vandmanden 20A
9200 Ålborg SV

Tlf. + 45 98 79 19 29

STOKKE SLEEPI

Du kan læse mere om:

DanskVarefakta_Produkter_2690
Plejeprodukter til børn

Varefakta tester personlig pleje-produkter til børn, så du som forældre kan føle dig tryg ved brug af  produkterne. Der er vigtige informationer på emballagen – læs derfor altid brugsanvisningen og varedeklarationen på plejeprodukter til børn.

deklarationer
Kend tilsætningsstofferne i din fødevare

Kigger du efter tilsætningsstoffer når du køber ind? Mange varer indeholder tilsætningsstoffer, som for eksempel er med til at forlænge varens holdbarhed eller give den en anden farve. Læs mere her og bliv klogere på tilsætningsstoffernes funktion.

hands of a young girl put clothes in the washing machine drum
Vaske- og plejesymboler

Inden du lægger tøjet i vaskemaskinen, er det en god idé at have styr på vaskesymbolerne og plejesymbolerne. Vi har derfor forsøgt at skabe et overblik over, hvad de forskellige symboler betyder ved hjælp af Varefaktas oversigt over de mest almindelige vaskesymboler.