Det skal du vide, før du går ud i solen

Af Laura Meyhoff.

Det er skønt at være ude når solen skinner. Solens lys gør os i godt humør, og vi får vigtige D-vitaminer til vores muskler og knogler. Det er dog samtidig vigtigt, at være opmærksom på solens skadelige UV-stråler!

Varefakta mærker, tester og kontrollerer solcreme. Vi mener, at det skal være let for dig at passe godt på din hud. Derfor har vi samlet en række råd, du skal være opmærksom på inden du bevæger dig ud i solen.

Varefakta leverer præcise og lovpligtige varedeklarationer og kontrollerer efterfølgende, at deklarationen holder, hvad den lover igennem Varefaktas stikprøvekontrol. Varefakta kontrollerer om deklarationerne er korrekte, og om indholdet stemmer overens med deklarationen, mens varen sælges i supermarkedet.

En Varefakta-mærket vare giver dig korrekte, letforståelige og kontrollerede oplysninger, så du kan træffe et trygt og oplyst valg når du køber solcreme.

Du kan læse mere om:

Close up of woman preparing plastic food boxes with fresh green onion, strawberry and blackberry for freezing on the wooden table.
8 gode råd til dig, der skal købe drikkedunk og madkasse til dit barn

Er du forælder til en kommende 0. klasseelev, og dermed på jagt efter alt det nødvendige til skolestarten eller trænger dit barns drikkedunk eller madkasse til en udskiftning, så kig med her, hvor vi giver dig de bedste råd med på vejen.

Candles in lanterns on patio dining table with place settings
Piktogrammer for levende lys til udendørs brug

Har du styr på piktogrammerne, der kan anvendes på lys? Hvis ikke, så læs med her.

nuno-ricardo-ANICzUXPSCk-unsplash
Varefaktas guide til valg af cykellås

Det kan være vanskeligt at vælge den helt rigtige cykellås! For hvad er forskellen på låsetyperne og hvad er egentlig en god cykellås? Læs med og bliv klogere på de forskellige låsetyper samt, hvad du skal tænke over, når du skal købe ny cykellås.

Del

Del på facebook
Del på linkedin