Vi mærker og kontrollerer forbrugerprodukter

Varefakta kan hjælpe dig med mærkning af alt fra dyrefoder, fødevarer og kosttilskud til cykellåse, nonfooddagligvarer og børneprodukter.

over

0

Varefakta-mærkede varer i Danske supermarkeder.

mere end

0

års erfaring …

over

0

medarbejdere kontrollerer, at deklarationen holder, hvad den lover.

Få overblik over dine produkter med Varefaktas Product Information Database (PID)

Varefaktas Product Information Database giver vores kunder et bedre overblik over informationerne på deres produkter samt mulighed for bedre at kunne organisere data

V2_Database_illustration_grøn bg
DanskVarefakta_28-10-20_28821

Varefakta-mærkede fødevarer er fritaget for Fødevarestyrelsens ordinære kontrol

Varefakta sikrer, at en pågældende vare og dennes varedeklaration kan markedsføres og sælges i overensstemmelse med national lovgivning samt EU-lovgivning.

Mærkning af nonfood dagligvarer

Varefaktas nonfoodkonsulenter er specialister i udarbejdelse af varedeklarationer og lovgivning indenfor nonfood dagligvarer fx CLP, detergentforordningen, kosmetikforordningen (kemikalielovgivning) samt lovgivning for fødevarekontaktmaterialer.

DanskVarefakta_Produkter_2664
kate-hliznitsova-Nqj2XWHy4K0-unsplash

Mærkning af kosttilskud

Varefakta varetager hensynet til forbrugerens sikkerhed samt detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt. Kosttilskud skal overholde fødevarelovgivningens almindelige regler, samt særlig lovgivning for kosttilskud. Vi kan udarbejde varedeklarationen til dit kosttilskud, lave labeltjeks, regulatoriske oversættelser og meget mere. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler Varefakta-mærkede barneseler i dagtilbud

Når Varefakta laver varedeklarationen for produkter til babyer og småbørn, stiller vi store krav til fysisk sikkerhed og kemikalier. Varefakta kontrollerer bl.a. holdbarhed, materialer og udførelse, fordi disse egenskaber har betydning for, hvor sikkert produktet er i brug.

DanskVarefakta_Produkter_2704
murillo-de-paula-o2FCfhNSjPo-unsplash

Varefakta-godkendte cykellåse dækkes af forsikringen

Varefakta-godkendte cykellåse kræves af de fleste forsikringsselskaber for at de udbetaler erstatning, hvis cyklen bliver stjålet.

Varefakta hjælper jer gennem processen, når I skal have jeres cykellås godkendt. Godkendelsesprocessen består af flere forskellig faser, som bl.a. inkluderer en besigtigelse fra et låsekyndigt udvalg, tests, udarbejdelse af varedeklaration, gennemgang af emballage og låsebevis.

Mærkning af dyrefoder

Varefakta er med fra idé, til opstart af varedeklaration og færdig emballage. Vi indsamler alle relevante og lovpligtige informationer fra producenterne og sikrer, at informationerne på emballagen angives korrekt efter gældende lovgivning om mærkning af dyrefoder. Vi varetager deklarationsarbejde for små og store producenter såvel som iværksættere og dagligvarebutikker. Vi kan hjælpe med varedeklarationer til dyrefoder til katte, hunde, fugle, hamstere, etc. – alt fra griseører til vådfoder.

DanskVarefakta_Produkter_2766

Deltag i vores events

Croissant Talk

du kan nu tilmelde dig Croissant Talks i 2023

Varefaktas mærkningseksperter stiller skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet og inviterer til faglig sparring og netværk på tværs af branchen.

Varefakta fødevarer

forårets Kurser er klar

Varefaktas tilbyder kurser inden for markedsføring af kosttilskud, anprisninger på fødevarer samt udarbejdelse af ingrediensliste og næringsdeklaration samt virksomhedstilpassede kurser.

Vores kunder siger

“Hos ABUS er de to ord ”kvalitet” og ”sikkerhed” synonymer. Derfor er vi meget glade for samarbejdet med Varefakta, der med konstant kontrol af vores låse sørger for, at vi lever op til gældende krav og dermed på bedste måde sikrer danskernes cykler mod tyveri.”
Anders Holgaard
Adm. Direktør ABUS Nordic A/S
"Intern kontrol kan være fint, men vi får mere ud af, at vi kan fortælle forbrugerne, det er et eksternt firma, som kontrollerer vores varer."
Anders Jensen
Indkøbs- og marketingdiretør REMA 1000
"Ved samarbejde med Varefakta opnår Baby Dan A/S ekstern gennemgang af produkter, hvilket i sidste ende kommer slutbrugeren til gode."
Morten Karlsen
Compliance Coordinator BabyDan

Bliv klogere med Varefakta Insights og vores artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev "Varefakta Insights"
og hold dig opdateret

Når du tilmelder dig nyheder fra Varefakta, giver du samtykke til at modtage faglige nyheder og inspiration vedr. mærkning af forbrugerprodukter, samt information om Varefaktas services, kurser, Croissant Talks og andre events.

Varefakta passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitikDu kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.