Tirsdag d. 25. oktber 2022 fra kl. 09.00-10.15.

WEBINAR OG FYSISK EVENT: 18 anprisninger, der ikke går an

Anprisninger spiller en vigtig rolle, når man gerne vil fange forbrugerens interesse, men hvilke anprisninger er lovlige at anvende på fødevarer?

Tilmeld dig gratis event

Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes den fjerde tirsdag i hver måned. Deltager du i vores fysiske event, byder vi på kaffe og croissanter og Varefaktas mærkningseksperter vil hver måned bidrage med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor alt fra mærkning af kosttilskud, dyrefoder, anprisninger, stikprøvekontrol og oprindelsesmærkning.

Under oktober måneds Croissant Talk dykker vi ned i anprisninger på fødevarer. Anprisninger spiller en vigtig rolle, når man gerne vil fange forbrugerens interesse, men hvilke anprisninger er lovlige at anvende på fødevarer? 

Arrangementet indeholder en kort gennemgang af forskellige typer af anprisninger, heriblandt ernærings- og sundhedsanprisninger, kvalitetsanprisninger, illustrationer osv., som Varefakta vurderer, der ikke går an. – Vi gennemgår lovgivningen og myndighedernes tolkninger, og vi anvender konkrete eksempler fra markedet i Danmark.

info

Eventet afholdes både som webinar og som fysisk event (Stationsparken 26, 2600 Glostrup).

Tirsdag d. 25. oktober 2022 fra kl. 09.00-10.15.

Gratis event

Arrangementet henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing osv.

Det får du
  • Viden om faldgruberne inden for brugen af anprisninger, som du og din virksomhed skal være opmærksom på, når du skal udarbejde lovlig mærkning og markedsføring i Danmark.
  • Mulighed for netværk med kollegaer i branchen samt sparring med Varefaktas mærkningseksperter.
Sådan deltager du i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta

Denne vejledning beskriver kort, hvordan du skal gøre, for at deltage i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta.

Følg guiden: “Sådan deltager du i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta“.

Program

09.00: Velkomst og introduktion til Varefakta.
09.15: 18 anprisninger, der ikke går an.
10.00: Debat, spørgsmål fra deltagerne og netværk.

Læs mere om generelle vilkår ifm. Varefaktas Croissant Talks, samt hvordan vi behandler personoplysninger i vores privatlivspolitik.

TILMELD DIG HER

Croissant Talk – 18 anprisninger, der ikke går an!

"*" indicates required fields

Hidden
Angiv venligst om du ønsker at deltage i webinar ELLER ved fysisk fremmøde*
Tilmelding til Croissant Talk*
Tilmelding til nyhedsbrev
Må vi kontakte dig med information om Varefaktas services?

Varefaktas kurser

Næringsdeklaration og ingrediensliste

Kurset giver dig en grundig gennemgang af alle relevante lovkrav, der gælder for udarbejdelse af næringsdeklaration og ingrediensliste. På kurset kommer vi desuden ind på, hvornår den obligatoriske næringsdeklaration er undtaget samt på tabelværdier kontra analyseværdier.

OBLIGATORISKE MÆRKNINGSKRAV FOR FÆRDIGPAKKEDE FØDEVARER

Er du producent eller importør og sælger du eller din virksomhed færdigpakkede fødevarer, hvor du støder på udfordringer i forhold til forståelse og tolkning af lovgivningen herom, så udvikler vi meget gerne et skræddersyet kursus til dig og dine kolleger.

Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.