Tirsdag d. 29. marts 2022 fra kl. 09.00-10.15.

WEBINAR: Cirkulær økonomi - Forstå de nye mærker vedr. affald og genbrug

Marts måneds Croissant Talk kommer til at handle om mærkning inden for affald og genbrug. Hvad er nyt og hvordan bidrager mærkningen til den cirkulære økonomi?

Tilmeld dig gratis event

Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes hver måned. Varefaktas mærkningseksperter vil bidrage med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning af forbrugerprodukter.

Marts måneds Croissant Talk kommer til at handle om mærkning inden for affald og genbrug. Herunder, hvad der er nyt og hvordan mærkningen bidrager til den cirkulære økonomi.

Det får du
  • Indblik i mærkning og anprisninger inden for affald og genbrug samt ny lovgivning på området.
  • Viden om SUP direktivet (Single Use Plastic), affaldsdirektivet ift. oplysninger på emballagen (herunder affaldspiktogrammer), genanvendelse/genbrug, mikroplast og bioplast ift. mærkning samt anprisninger – hvad går an?
  • Mulighed for at netværke med kollegaer i branchen samt sparring med Varefaktas mærkningseksperter.

info

Eventet afholdes som webinar.

Tirsdag d. 29. marts 2022
fra kl. 09.00-10.15.

Gratis event

Arrangementet henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af nonfood dagligvarer, fødevareemballager og fødevarekontaktmaterialer.

Sådan deltager du i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta

Denne vejledning beskriver kort, hvordan du skal gøre, for at deltage i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta.

Følg guiden: “Sådan deltager du i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta“.

Program

09.00: Velkomst og introduktion til Varefakta
09.15: Cirkulær økonomi: Forstå de nye mærker vedr. affald og genbrug
10.00: Spørgsmål og afrunding.

Læs mere om generelle vilkår ifm. Varefaktas Croissant Talks, samt hvordan vi behandler personoplysninger i vores privatlivspolitik.

TILMELD DIG HER

Varefaktas kurser

Næringsdeklaration og ingrediensliste

Kurset giver dig en grundig gennemgang af alle relevante lovkrav, der gælder for udarbejdelse af næringsdeklaration og ingrediensliste. På kurset kommer vi desuden ind på, hvornår den obligatoriske næringsdeklaration er undtaget samt på tabelværdier kontra analyseværdier.

obligatoriske mærkningskrav for færdigpakkede fødevarer

På kurset gennemgår vi, hvilke anprisninger, der er lovlige at anvende. Kurset indeholder en gennemgang af forskellige typer af anprisninger, heriblandt ernærings- og sundhedsanprisninger, kvalitetsanprisninger, illustrationer osv.

Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.