Tirsdag d. 27. september 2022 fra kl. 09.00-10.15.

WEBINAR OG FYSISK EVENT: Ingrediensliste til fødevarer

Ingredienslisten viser din varens indhold og er derfor essentiel for forbrugeren ift. at forstå varens indhold. Under september måneds Croissant Talk dykker vi ned i hvad du skal være opmærksom på når du udarbejder en fødevares ingrediensliste – både ift. quid-mærkning, allergenmærkning, angivelse af tilsætningsstoffer mm.

Tilmeld dig gratis event

Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes hver måned. Deltager du i vores fysiske event byder vi på kaffe og croissanter og Varefaktas mærkningseksperter vil bidrage med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning af forbrugerprodukter.

Ingredienslisten viser din varens indhold og er derfor essentiel for forbrugeren ift. at forstå varens indhold. Under september måneds Croissant Talk dykker vi ned i hvad du skal være opmærksom på når du udarbejder en fødevares ingrediensliste. Herunder mængdeangivelse af ingredienser herunder quid-mærkning samt allergenmærkning og angivelse af tilsætningsstoffer.

info

Eventet afholdes både som webinar og som fysisk event (Stationsparken 26, 2600 Glostrup).

Tirsdag d. 27. september 2022
fra kl. 09.00-10.15.

Gratis event

Arrangementet henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer.

Det får du
  • Viden om relevant mærkningslovgivning, de obligatoriske mærkningskrav for færdigpakkede fødevarer og lovgivning om tilsætningsstoffers anvendelse i fødevarer.
  • Mulighed for at netværke med kollegaer i branchen samt sparring med Varefaktas mærkningseksperter.
Sådan deltager du i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta

Denne vejledning beskriver kort, hvordan du skal gøre, for at deltage i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta.

Følg guiden: “Sådan deltager du i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta“.

Program

09.00: Velkomst og introduktion til Varefakta.
09.15: Ingrediensliste og tilsætningsstoffer i fødevarer.
10.00: Spørgsmål og mulighed for at netværke med kollegaer fra branchen og Varefaktas mærkningseksperter.

Læs mere om generelle vilkår ifm. Varefaktas Croissant Talks, samt hvordan vi behandler personoplysninger i vores privatlivspolitik.

TILMELD DIG HER

Croissant Talk – Ingrediensliste på fødevarer

"*" indicates required fields

Hidden
Angiv venligst om du ønsker at deltage i webinar ELLER ved fysisk fremmøde*
Tilmelding til Croissant Talk*
Tilmelding til nyhedsbrev
Må vi kontakte dig med information om Varefaktas services?

Varefaktas kurser

virksomhedstilpassede kurser

Er du producent eller importør og sælger du eller din virksomhed færdigpakkede fødevarer, hvor du støder på udfordringer i forhold til forståelse og tolkning af lovgivningen herom, så udvikler vi meget gerne et skræddersyet kursus til dig og dine kolleger.

OBLIGATORISKE MÆRKNINGSKRAV FOR FÆRDIGPAKKEDE FØDEVARER

Er du producent eller importør og sælger du eller din virksomhed færdigpakkede fødevarer, hvor du støder på udfordringer i forhold til forståelse og tolkning af lovgivningen herom, så udvikler vi meget gerne et skræddersyet kursus til dig og dine kolleger.

Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.