Tirsdag d. 31. oktober 2023 fra kl. 09.00-10.15.

WEBINAR: Det skal du huske, når du anvender tilsætningsstoffer i dine fødevarer!

Til oktober måneds Croissant Talk skal vi rundt om emnet tilsætningsstoffer i fødevarer.

Tilmeld dig gratis event

Under dette Croissant Talk skal vi rundt om emnet tilsætningsstoffer i fødevarer.

Tilsætningsstoffer bruges til at bevare, tilføre eller ændre egenskaber ved fødevarer og de kan bl.a. påvirke holdbarhed, lugt, farve, smag og konsistens. Men der er mange ting som man skal have styr på for at anvende tilsætningsstofferne korrekt;

  • hvordan skal man angive et tilsætningsstof i ingredienslisten?
  • hvornår kan man undlade at deklarere et tilsætningsstof?
  • hvorfor må jeg ikke tilsætte farve til chokolade?
  • Hvad er forskellen på et tilsætningsstof, et teknisk hjælpestof og et bærestof?

Hvis du også er i tvivl om et eller flere af disse spørgsmål, eller måske brænder inde med et andet spørgsmål til fødevaretilsætningsstoffer, så burde du overveje at deltage i denne Croissant Talk.

Vi dykker ned i de regler der relaterer sig til mærkning af tilsætningsstoffer samt vurdering af tilsætningsstoffers anvendelse i forskellige produktkategorier.

Info

Webinar

Tirsdag d. 31. oktober 2023
fra kl. 09.00-10.15.

Gratis event. 

Arrangementet henvender sig til dig og dine kolleger, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer samt studerende.

Program

09.00: Velkomst og introduktion til Varefakta.

09.15: Det skal du huske, når du anvender tilsætningsstoffer i dine fødevarer!

10.00: Spørgsmål.

Læs mere om generelle vilkår ifm. Varefaktas Croissant Talks, samt hvordan vi behandler personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Har du spørgsmål til Croissant Talk´et?

Har du spørgsmål til Croissant Talk´ets indhold eller savner du information om de diverse praktiske oplysninger, så ring til underviser Oliver Ørnfeld-Jensen på
tlf. (+45) 46 30 45 18, eller send os en mail på varefakta@varefakta.dk.

Underviser, Oliver Ørnfeld-Jensen

Teknisk og regulatorisk konsulent, fødevarer

Underviseren for dagen er Oliver Ørnfeld-Jensen, som er uddannet Cand. Polyt. i Fødevareteknologi og yderst erfaren indenfor undervisning i mærkning af fødevarer.

Derudover har Oliver også erfaring med brug af prædiktiv mikrobiologi til holdbarhedsbestemmelse af fødevarer og bestemmelse af kvalitet af hvededej ud fra dynamisk reologi og 3D-scanning.

Oliver har arbejdet hos Varefakta siden 2020 og har erfaring med mærkning af alle produktkategorier indenfor fødevarer.

D (+45) 46304518
E: oje@varefakta.dk

Tilmeld dig webinaret

Klik på tilmeldingsknappen herunder og du kommer direkte hen til webinarets registreringslink.

Varefaktas kurser

virksomhedstilpassede kurser

Er du producent eller importør og sælger du eller din virksomhed færdigpakkede fødevarer, hvor du støder på udfordringer i forhold til forståelse og tolkning af lovgivningen herom, så udvikler vi meget gerne et skræddersyet kursus til dig og dine kolleger.

OBLIGATORISKE MÆRKNINGSKRAV FOR FÆRDIGPAKKEDE FØDEVARER

Er du producent eller importør og sælger du eller din virksomhed færdigpakkede fødevarer, hvor du støder på udfordringer i forhold til forståelse og tolkning af lovgivningen herom, så udvikler vi meget gerne et skræddersyet kursus til dig og dine kolleger.

Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.