Virksomhedstilpassede kurser

Varefakta udvikler virksomhedstilpassede kurser til personer, der har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, kvalitetsansvarlige og ansatte i detailhandlen.

I bestemmer selv, hvad I vil undervises i!

Er du producent eller importør og sælger du eller din virksomhed færdigpakkede fødevarer eller nonfood-/nearfood dagligvarer, hvor du støder på udfordringer i forhold til forståelse og tolkning af lovgivningen herom, så udvikler vi meget gerne kurset særligt til dig og dine kolleger. Det kan tage udgangspunkt i et af de her beskrevne kurser, ligesom vi gerne udvikler andre kurser, der inddrager de temaer og tilhørende lovgivning, der er mest relevant for jer. 

Vores virksomhedstilpassede kurser udarbejdes altid i tæt dialog med kunden. Vi inddrager altid kundens aktuelle problemstillinger i kursusmaterialet i form af cases eller eksempler. Selve undervisningsformen afhænger af antallet af deltagere. I mindre fora vil undervisningsformen være dynamisk og veksle mellem oplæg i plenum, dialog og praktiske øvelser. I større fora vil undervisningen i højere grad have karakter af oplæg, der er krydret med eksempler fra kundens aktuelle hverdag samt spørgsmål fra deltagerne.

Læs mere om generelle vilkår ifm. Varefaktas kurser, samt hvordan vi behandler personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Info

Stationsparken 26, 2600 Glostrup /
i jeres virksomhed / som webinar.

Aftales individuelt. Fastlægges ved planlægning af kurset og dets indhold.

Aftales individuelt. Fastlægges ved planlægning af kurset og dets indhold.

 

Send os en forespørgsel vedr. vores virksomhedstilpassede kurser! Kontakt os i allerede dag.

Er du interesseret i andre events?

Kursus

Varefakta har mere end 60 års erfaring med rådgivning indenfor mærkning. Vi har et team af eksperter, der dagligt udarbejder varedeklarationer og vurderer emballage og som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med kurser inden for mærkning af fødevarer, dyrefoder, kosttilskud og nearfood-/nonfoodvarer.

Croissant Talk

Til Varefaktas Croissant Talk stiller vi skarpt på, hvad der rør sig inden for mærkningsområdet. Arrangementet er gratis og afholdes hver måned.