Generelle vilkår ifm. Varefaktas Croissant Talks

Tilmelding kan ske på følgende måder:

  • Online tilmelding
  • E-mail: varefakta@varefakta.dk


Du kan tilmelde dig indtil dagen inden arrangementet, men vi anbefaler hurtig tilmelding, da arrangementet kan blive fyldt op. 
Alle tilmeldinger bekræftes via e-mail.

Overtegning/aflysning

Hvis der ikke er plads på et arrangement, giver vi dig besked med det samme og tilbyder dig plads på førstkommende afholdelse med ledige pladser.

Ved for få tilmeldinger forbeholder Varefakta sig ret til at udskyde eller aflyse arrangementet. Eventuelle udgifter til transport, hotel mv. refunderes ikke af Varefakta.

Grundet eventuelle restriktioner vedr. Covid-19 på dagen eller i perioden op til afholdelsen forbeholder Varefakta sig retten til, at aflyse den fysiske afholdelse af arrangementet, og i stedet afholde arrangementet som webinar. Læs mere i guiden: “Sådan deltager du i et Croissant Talk-webinar hos Varefakta“.

Forhindret i at deltage

Bliver du af en eller anden grund forhindret i at deltage, bedes du give os besked på  tlf. (+45) 46 30 45 00 eller via mail til varefakta@varefakta.dk.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende en kollega i stedet for, men bedes ligeledes give os besked om dette.

Yderligere information

Vær opmærksom på, at der kan blive taget billeder under Varefaktas Croissant Talks til brug på Varefaktas egne medier fx website, nyhedsbreve og sociale medier fx vores LinkedIn profil. Formålet er at give stemningsbilleder fra arrangementet. Du kan gøre indsigelse mod at blive fotograferet ved at kontakte Varefakta på varefakta@varefakta.dk

Ved deltagelse i webinar optages arrangementet. Optagelsen opbevares udelukkende til internt brug og fremsendes ikke til deltagerne af arrangementet efterfølgende.

Har du brug for uddybende information er du velkommen til at kontakte vores administration på varefakta@varefakta.dk eller tlf. (+45) 46 30 45 00.

Forbehold for ændringer

Varefakta tager forbehold for ændringer af tid, sted, underviser/oplægsholder, indhold samt eventuelle trykfejl.

Vores nyheder

Få et overblik over vores seneste nyheder.

Værd at vide

Artikler, gode råd, guides samt tips og tricks til forbrugerprodukter.