Varefakta Insights

Med nyhedsbrevet Varefakta Insights modtager du faglige nyheder og inspiration vedr. mærkning af forbrugerprodukter, samt information om Varefaktas services, kurser, Croissant Talks og andre events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev "Varefakta Insights"
og hold dig opdateret

Når du tilmelder dig nyheder fra Varefakta, giver du samtykke til at modtage faglige nyheder og inspiration vedr. mærkning af forbrugerprodukter, samt information om Varefaktas services, kurser, Croissant Talks og andre events.

Varefakta passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitikDu kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Varefaktas nyheder

Varefakta i medierne

Et udvalg af artikler, hvor Varefakta medvirker eller er omtalt.

Du kan læse mere om:

Varefaktas artikler

Dyk ned i Varefaktas store artikeldatabase om alt hvad der rører sig indenfor mærkning af forbrugerprodukter og bliv klogere…

Kurser

Varefakta afholder løbende kurser med rådgivning om alt inden for fødevarer. Vi tilbyder også specifikke kurser tilpasset din virksomhed og jeres behov. Klik herunder for at læse mere.

Croissant Talks

 Arrangementet er gratis og afholdes hver måned. Varefaktas mærkningseksperter bidrager med ny viden og flere perspektiver på aktuelle emner indenfor mærkning af forbrugerprodukter.