Lovgivnings-update

Bestil et abonnement på Varefaktas ‘lovgivnings-update’ og få information om ny lovgivning, regler og forordninger, når det gælder fødevarer, kosttilskud, dyrefoder og babymad. Varefakta følger lovgivning, forordninger og regler meget tæt, for at kunne udføre vores daglige arbejde med at udarbejde, godkende og kontrollere deklarationer samt rådgive virksomheder.

Varefakta kan igennem vores lovgivningsabonnement hjælpe med, at du ikke misser lovændringer der kan have betydning for mærkningen af dine produkter.

Lovgivnings-update

Lovgivnings-update er en abonnementsaftale, hvor kunden hver 14. dag modtager en oversigt over ny lovgivning, som relaterer sig til mærkning af færdigpakkede fødevarer, dyrefoder, babymad og kosttilskud. Lovgivnings-update sikrer, at kunden er ajourført omkring, hvad der rør sig rent lovgivningsmæssigt inden for ovenstående områder. Der kan altså være lovgivning, som abonnementet ikke vil berøre, hvis lovgivningen ikke omhandler mærkningsdelen.

Varefakta orienterer sig om de overordnede regler inden for mærkning samt mere produkt- og kategorispecifikke regler herunder ændringer vedr. dyrefoder, babymad og kosttilskud.

Gennem Varefaktas lovgivings-update hjælper vi kunden med ikke at misse lovændringer, der kan have betydning for mærkningen af kundens produkter.

 

Pris

Vi samler de vigtigste nyheder i en mail, som fremsendes til kunden hver 14. dag.

2500 kr. ekskl. moms pr. halvår.

Er du interesseret i, at høre mere? Kontakt os i allerede dag.