Forbrugerpanel

Bliv en del af Varefaktas forbrugerpanel og sæt dit præg på, hvilke krav Varefakta i fremtiden skal stille til fx kosttilskud, dyrefoder eller barnevognsseler. Vi søger forbrugere, der har lyst til at vurdere og give udtryk for deres holdning til forskellige Varefakta-mærkede produkter samt varedeklarationers indhold og opbygning.

Tilmeld dig Varefaktas forbrugerpanel og få indflydelse!

GIV DIN HOLDNING TIL KENDE

Hvilke krav stiller forbrugeren til børneprodukter? Hvad forlanger morgendagens forbruger, der er på hylderne i supermarkedet? Og hvad er vigtigst ved køb af ny cykellås? 

Der sker utrolig meget indenfor de krav forbrugeren stiller til forbrugerprodukter og udviklingen er i gang hele tiden! Vi søger derfor forbrugere, der har lyst til at vurdere og give udtryk for deres holdning til forskellige Varefakta-mærkede produkter samt varedeklarationers opbygning og indhold. 

Bliv en del af Varefaktas forbrugerpanel og sæt dit præg på, hvilke krav Varefakta i fremtiden skal stille til fx kosmetiske produkter, fødevarer eller børneprodukter. Vi har et bredt sammensat panel og er altid interesserede i at få flere med om bord.

Hvad kræver det?

Det kræver ikke nogen speciel uddannelse eller overnaturlige evner, at deltaget i Varefaktas forbrugerpanel. Du skal blot have mod på at besvare forskellige spørgsmål og vise din holdning til forskellige forbrugerprodukter og deres dertilhørende krav og varedeklarationer. Du kan være med i panelet, hvis du er over 18 år og har mulighed for at komme til Varefakta eller deltagere i online møder. Undersøgelserne vil typisk foregå i form af spøgeskemaundersøgelser, der fremsendes digitalt.

Får jeg penge for at deltage?

Nej, men til gengæld får du indflydelse på, hvilke krav, der bliver stillet til Varefakta-mærkede forbrugerprodukter. Som tak for din indledende tilmelding til Varefaktas forbrugerpanel kvitterer vi med en mulepose med Varefaktas logo på.

Hvordan fungerer det?

Du bliver kontaktet, når vi skal bruge dig til at kommentere på produkter eller krav, hvor du er i målgruppen. Du kan altid sige nej, hvis du er forhindret eller ikke har interessere i at deltage. Dine besvarelser vil naturligvis være anonyme og kun kendte af Varefakta. Rapporten, som udvikles er således også neutral. Dine persondata videregives eller offentliggøres ikke. Læs mere om hvordan vi behandler din data i Varefaktas Privatlivspolitik.

Hvordan kommer du med?

Det er ganske enkelt – tilmeld dig via formularen nedenfor.

Ved din tilmelding accepterer du, at Varefakta kan kontakte dig pr. brev, telefon eller e-mail om deltagelse i undersøgelser. Varefakta er dataansvarlig i forhold til de oplysninger, vi behandler om dig, og du kan altid rette henvendelse til os ved spørgsmål omkring dette eller, hvis du ikke længere ønsker, at være medlem af forbrugerpanelet.

Tilmeld dig Varefaktas forbrugerpanel!

Hidden
Navn*
Kontaktoplysninger*
DD dash MM dash YYYY
Interesseområder indenfor forbrugerprodukter (vælg et eller flere)*
Varefakta passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik. Du kan til enhver til melde dig ud af Varefaktas forbrugerpanel.
Tidligere
Næste