Generelle vilkår – Croissant Talk

Forside < Kurser < Croissant Talk

Generelle vilkår

Tilmelding er bindende og kan ske på følgende måder:

Du kan tilmelde dig indtil dagen inden arrangementet, men vi anbefaler hurtig tilmelding, da arrangementet kan være booket.

Du kan betragte dig selv som tilmeldt, når du har fået en bekræftelse på din tilmelding pr. mail.

Overtegning/aflysning

Hvis der ikke er plads på et arrangement, giver vi dig besked med det samme og tilbyder dig plads på førstkommende afholdelse med ledige pladser.

Ved for få tilmeldinger forbeholder Varefakta sig ret til at udskyde eller aflyse arrangementet. Eventuelle udgifter til transport, hotel mv. refunderes ikke af Varefakta.

Forhindret i at deltage

Bliver du af en eller anden grund forhindret i at deltage, er du naturligvis altid velkommen til at sende en kollega. Du skal blot give os besked på tlf. +45 46304500 eller via mail til varefakta@varefakta.dk

Afbud sendes senest dagen før kl. 10.00 til varefakta@varefakta.dk.

Afbud skal altid ske skriftligt.

Yderligere information

Har du brug for uddybende information om arrangementets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte vores kursusadministration på varefakta@varefakta.dk eller tlf. +45 46304500

Forbehold for ændringer

Varefakta tager forbehold for ændringer af tid, sted, underviser/oplægsholder, indhold samt eventuelle trykfejl.

Varefakta er en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover. Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt.