Julehilsen fra Varefakta – 2022

GODE RÅD OG GUIDES TIL JULEHYGGEN

December måned er for alvor skudt i gang og det er tid til at bage årets julesmåkager og tænde lysene i adventskransen. – Derfor har vi samlet et par gode råd nederst.

TILMELD DIG VAREFAKTAS FORBRUGERPANEL OG FÅ INDFLYDELSE!

Som noget nyt, vil vi i det nye år, i højere grad spørge dig som forbruger til råds gennem vores nyoprettede forbrugerpanel. Har du også lyst til at sætte dit præg på, hvilke krav Varefakta i fremtiden skal stille til fx kosttilskud, dyrefoder eller barnevognsseler? Og vil du være med til, at vurdere og give udtryk for dine holdning til forskellige Varefakta-mærkede produkter samt varedeklarationers indhold og opbygning? – Hvis ja, så er det lige dig vi mangler!

Som tak for din tilmelding til Varefaktas forbrugerpanel kvitterer vi med et eksemplar af Varefaktas mulepose! Læs mere om, hvordan du tilmelder dig Varefaktas forbrugerpanel her.

Varefaktas guide til bagepapir

Du kan trygt gå efter Varefakta-kontrolleret bagepapir, når du skal bage julens småkager. Varefakta tjekker bl.a., at bagepapiret lever op til det temperaturinterval, der står på emballagen.
Læs vores guide til bagepapir her.

Seks gode råd når du tænder levende lys

Hos Varefakta kontrollerer vi løbende julens levende hyggespredere. 
Du får her seks gode råd, der er værd at læse, inden du tænder årets kalenderlys.
Du kan også blive klogere på de piktogrammer, der anvendes på lys.

Er din kagedåse godkendt til fødevarer?

Når du skal vælge kagedåsen til årets julesmåkager, så vær opmærksom på om den er godkendt til fødevarer.
Kig efter “glas- og gaffelsymbolet”.
Du finder det typisk i bunden af dåsen.
Læs mere om fødevarekontaktmaterialer her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret!

Når du tilmelder dig nyheder fra Varefakta, giver du samtykke til at modtage artikler, gode råd, guides samt tips og tricks til forbrugerprodukter, som kan hjælpe dig til at foretage trygge indkøb i din hverdag.

Varefakta passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitikDu kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Del

Del på facebook
Del på linkedin