Julehilsen fra Varefakta

Juleferien nærmer sig med hastige skridt og julefreden er så småt begyndt at sænke sig. Året der gik har for Varefakta, såvel som alle andre, igen stået i Covid-19´s tegn!

Vi har i løbet af året haft fokus på at gøre vores digitale indhold endnu bedre – både på vores sociale medier og på vores hjemmeside.
I december gik Varefaktas relancerede hjemmeside i luften. Hjemmesiden er nu opdelt mellem Forbruger og Erhverv, og indeholder masser af gode råd og nyttig information indenfor forbrugerprodukter samt spændende artikler og information om Varefaktas mærkningsservices, Croissant Talks, kurser mm.

Under vores nye oplysningsside “Værd at vide” kan du bl.a. blive klogere på fødevarekontaktmaterialer, finde information om tilsætningsstofferne i dine fødevarer, downloade vores babyfolder “Sikkerhed for dit barns skyld” og lære piktogrammerne for levende lys at kende.

Sidst men ikke mindst har Varefakta haft sit hovedfokus på at skabe tryghed hos forbrugeren i indkøbssituationen. Varerne skal holde hvad de lover, og dette vil vi blive ved med at arbejde for i det nye år.

Rigtig glædelig jul og godt nytår fra Varefakta.

Del

Del på facebook
Del på linkedin