Nyheder fra Varefakta – marts 2022

Varefaktas hjemmeside har vi skabt et univers til den nysgerrige forbruger, der stiller krav til hverdagens forbrugerprodukter!
Du kan løbende finde nyheder samt artikler, gode råd og guides på siden værd at vide. Her samler vi alt vedr. mærkning af forbrugerprodukter, som kan hjælpe dig til at foretage trygge indkøb. – Både når det gælder fødevarer, nonfood dagligvarer, børneprodukter, cykellåse og dyrefoder.

Vi har samlet et udpluk herunder som du kan gå på opdagelse i!
De bedste hilsner Varefakta.

Er du forælder til en kommende 0. klasseelev og på jagt efter alt det nødvendige til skolestarten? Eller trænger dit barns drikkedunk eller madkasse til en udskiftning? Kig med her, hvor vi giver dig de bedste råd med på vejen.

De fleste af os har en cykel. Det gør desværre cyklen til et eftertragtet mål for tyveri. De seneste tal fra Danmarks Statistik viser dog, at cykeltyverier er faldet støt gennem de senere år. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du undgår tyveri.

Færdigpakket mad skal have en varedeklaration. – Men hvad betyder teksten på varens bagside og hvad får du ud af at læse det? Varefakta har samlet en række råd, der gør dig klogere på, hvorfor du bør vende varen om og læse varedeklarationen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret!

Når du tilmelder dig nyheder fra Varefakta, giver du samtykke til at modtage artikler, gode råd, guides samt tips og tricks til forbrugerprodukter, som kan hjælpe dig til at foretage trygge indkøb i din hverdag.

Varefakta passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitikDu kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Del

Share on facebook
Share on linkedin