2 years siden

Nyhedsbrev, september 2019

Nye ansigter hos Varefakta

Varefakta udvider endnu en gang og vi har i løbet af foråret fået fire nye medarbejdere. Vi er meget glade for at byde Anne Nymand-Grarup, Line Knutsson, Simone Nielsen og Diane Dahl Shaw velkommen.
  • Anne og Line startede hos Varefakta i midten af maj måned og skal begge arbejde som fødevarekonsulenter. 
  • Simone havde første arbejdsdag d. 1. juni og skal også arbejde som fødevarekonsulent.
  • Diane tiltrådte sin stilling som administrativ medarbejder i midten af juni måned.
Du kan læse mere om vores nye kollegaers arbejdsområder på vores nyhedsside.

Hvad er der i varen? – Se udenpå!

Færdigpakket mad skal have en varedeklaration. – Men hvad betyder alt det på varens bagside, der står skrevet med småt? Og hvad får du ud af at læse det? Varedeklarationen er din mulighed for at læse, hvad maden rent faktisk indeholder. Varefakta har samlet en række råd, der gør dig lidt klogere på, hvorfor du med fordel bør vende varen om og læse varedeklarationen.
 

Vi har lavet en oversigt over de mange forskellige informationer, du for eksempel kan finde på en pakke mysli med frugt og nødder.

Du er meget velkommen til, at kontakte Varefaktas fødevarekonsulenter, hvis du ønsker rådgivning vedr. mærkning af en fødevare.

Arbejder du med mærkning af fødevarer?

Vil du gerne have et større kendskab til, hvordan man udarbejder en korrekt og lovlig ingrediensliste? Eller ønsker du, at få et større kendskab til, hvordan man skal udarbejde en næringsdeklaration, der overholder både national og EU-lovgivning?
 
For at imødekomme Varefaktas mission om, at udarbejde korrekte deklarationer til forbrugerne, står vi endnu engang klar til at tage i mod jer, der til daglig har ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer – både producenter, leverandører, kvalitetsansvarlige, ansatte i detailhandlen, reklamebureauer, marketing m.fl.
 
Du kan læse meget mere om vores kurser på vores hjemmeside.
Close up a man working about financial with calculator at his office to calculate expenses, Accounting concept
Facebook
IN
Instagram