Digital studentermedhjælper

Digital studentermedhjælper

Forside < Om Varefakta < Job < Digital studentermedhjælper

varefakta søger

saul-sampson-54-L5KTJ_Xo-unsplash2

Digital studentermedhjælper til Varefaktas forbruger- og erhvervskommunikation

Vil du være med til at forme kommunikationen for en af de stærkeste mærkningsvirksomheder i Danmark? Vil du arbejde med alsidige digitale opgaver på et væld af platforme? Og vil du have indsigt i, hvordan en almennyttig erhvervsdrivende fond fungerer og kommunikerer? Så er du måske vores kommende digitale studentermedhjælper.

Vi søger

En digital studentermedhjælper, der er i gang med en videregående uddannelse, der med afsæt i den, kan hjælpe os med at løse en bred vifte af opgaver. Dit studie kunne være Digital Design og Interaktive Teknologier, Multimedie Designer, webudvikler eller lignende.

Du vil indgå i et team med vores natur-og sundhedsvidenskabelige specialist, der står for alt SoMe i Varefakta. Du kommer endvidere til at arbejde sammen med Varefaktas jurist, vores eksterne grafiker, vores administrerende direktør samt koordinatoren i administrationen.

Arbejdsopgaver

  • Færdigbygge nyt website (WordPress)
  • Daglig drift og vedligeholdelse af website med content skrevet af SoMe ansvarlig
  • Udvikle, drifte og vedligeholde ’sign up forms’ til events, artikler og nyhedsbreve etc.
  • Afdække Varefaktas forbruger- og erhvervspersona
  • Udarbejde keyword analyse til SEO-arbejde, bl.a. på baggrund af brugerundersøgelser
  • Udvælge, drifte og vedligeholde SEO-monitoreringssystem
  • Drift og rapportering af data fra Google Analytics
  • Udvælge, drifte og vedligeholde nyt e-mail system
  • Sparring på lette grafiske opgaver
  • Ad hoc support til huset

Vores tilgang til opgaveløsning er høj kvalitet, god dialog og fokus på brugerne. Du får god mulighed for at bygge Varefaktas digitale kommunikationen op fra bunden. Du får lige så meget ansvar, som du kan bære. Du bliver en del af et spændende team med fart på, og du vil få indsigt i, hvordan kommunikation fungerer i praksis.

Yderligere oplysninger

Kontakt Heidi Søsted (administrerende direktør) på 46 30 45 11. Du kan også se mere på varefakta.dk.

Arbejdstid

Stillingen er på 10-15 timer om ugen fordelt over 2-3 dage – med mulighed for ekstraarbejde i spidsbelastningsperioder.

Løn

160 kr. i timen.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes elektronisk senest den 20. september 2021 til varefakta@varefakta.dk, mærket ’Digital studentermedhjælper’.

Arbejdssted

Varefakta, Stationsparken 26, 3. tv., 2600 Glostrup.

 

Om Varefakta

Fonden Varefakta blev stiftet den 16. september 2020. Inden da var Varefakta en selvejende institution, som blev stiftet i 1957. Varefakta er en unik mærkningsordning, som sætter en ære i at levere præcise og lovpligtige varedeklarationer og efterfølgende kontrollere, at deklarationen holder, hvad den lover.

Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed, herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt. Dette arbejde udføres for en bred kundekreds af producenter, leverandører og i detailhandlen i Danmark og i udlandet.

Deklarationerne udarbejdes på basis af tekniske specifikationer og testrapporter i henhold til lovgivningen og Varefaktas egne krav på området. I Varefakta arbejder vi kun regulatorisk. Det betyder, at alle informationer der angives på et produkt, også stemmer overens med lovgivningen.

Vi er ca. 30 personer hos Varefakta.