Kunder

KUNDER

Forside < Om Varefakta < Kunder

Varefakta samarbejder med større og mindre virksomheder.

Rema 1000
Salling Group
Odder barnevogne
Circle K
Nemlig Com
Dagrofa
Nordic Ecoclean
Haugen Gruppen A/S
DK International Care A/S
Stokke
Abus
BabyTrold
Kryptonite
AXA
Fritz Schur Consumer Products A/S
Brauner A/S
Spis Tjæreborg leverpostej
Samsø Syltefabrik

referencer

Hos ABUS er de to ord ”kvalitet” og ”sikkerhed” synonymer. Derfor er vi meget glade for samarbejdet med Varefakta, der med konstant kontrol af vores låse sørger for, at vi lever op til gældende krav og dermed på bedste måde sikrer danskernes cykler mod tyveri.”

Anders Holgaard
Adm. Direktør,
ABUS Nordic A/S
august 2021

“Intern kontrol kan være fint, men vi får mere ud af, at vi kan fortælle forbrugerne, det er et eksternt firma, som kontrollerer vores varer. Varefakta hjælper os i hverdagen med at sikre, at vores produkter lever op til lovgivningen og at produkterne indeholder det, som vi skriver”

Anders Jensen
indkøbs- og marketingdirektør REMA 1000
august 2021

Hos Baby Dan A/S arbejder vi hver dag med sikkerhed og ansvarlighed. Ved hjælp af Varefaktas forskrifter/sikkerhedskrav som overgår gældende lovgivning og produktstandarder, understøtter Varefakta Baby Dan A/S i vores ambition om kontinuerligt at udvikle og sikre at vores produkter følger med tiden.

Ved samarbejde med Varefakta opnår Baby Dan A/S ekstern gennemgang af produkter, hvilket i sidste ende kommer slutbrugeren til gode.

Morten Karlsen
Compliance Coordinator BabyDan
januar 2020 

“Vi har et godt og vigtigt samarbejde med Varefakta. Deklarering kan være en vældig vanskelig sag, og der oplever vi Varefakta som en tryg tredje instans, som har kompetence til at sikre, at reglerne bliver overholdt.

I Norge har vi mange diskussioner om ærlig og rigtig deklarering. Vi har mange forskellige produktgrupper og producenter. Varefaktas mange kompetente medarbejdere med specialviden giver os forsikring om, at vores produkter er korrekt mærket. Uanset produktgruppen. Dertil kommer, at Varefakta er gode til at tilpasse løsninger, så de passer til den enkelte situation.”

Elisabeth Kildal Engesgaar
kvalitetssjef Trygg Mat i REMA 1000, Norge,
januar 2020

“For many years Varefakta and the Allegion brands (AXA, Trelock, Kryptonite) have worked together to maintain the highest standards possible. The combination of Allegion’s premium quality and easy to use products and the reliability of the Varefakta certification provides consumers with the trust needed when purchasing a product to protect their own property. We share the aspiration to continue to bring new and innovative products to the market which will withstand current attack methods.

We look forward to continuing our strong relationship with Varefakta for many years to come.”

Arthur van Beek
Global Portfolio Manager Locks –
Global Portable Security Allegion brands
august 2021