Kunder

KUNDER

Forside < Om Varefakta < Kunder

Varefakta samarbejder med større og mindre virksomheder.

Rema 1000
Salling Group
Odder barnevogne
Circle K
Nemlig Com
Dagrofa
Nordic Ecoclean
Haugen Gruppen A/S
DK International Care A/S
Stokke
Abus
BabyTrold
Kryptonite
AXA
Fritz Schur Consumer Products A/S
Brauner A/S
Spis Tjæreborg leverpostej
Samsø Syltefabrik

referencer

“Jeg er glad for samarbejdet mellem Varefakta og Fødevarestyrelsen, fordi den kontrol, Varefakta udfører, er med til, at Fødevarestyrelsen bedre kan fokusere deres kontrol.”

Esben Lunde Larsen, miljø- og fødevareminister, marts 2017

“Intern kontrol kan være fint, men vi får mere ud af, at vi kan fortælle forbrugerne, det er et eksternt firma, som kontrollerer vores varer.”

Anders Jensen, indkøbs- og marketingdirektør REMA 1000, marts 2017

“Varefakta har et rigtig godt rygte i branchen, og jeg har talt med kollegaer i andre virksomheder, som har givet Varefakta gode referencer.”

Vibeke Bryhn-Hansen, senior kvalitetsspecialist i Circle K, november 2016

“Jeg må indrømme, at jeg var lidt tvivlende i starten, da Varefakta på et indledende møde lovede, at de kunne levere på både hastighed og i høj kvalitet. Men i dag må jeg sige, at Varefakta hele vejen igennem har holdt, hvad de har lovet.”

Lars Kloster, international projektchef hos Dansk Supermarked, april 2016

“Med Varefaktas deklarationer kan kunderne trygt handle vores private-label produkter.”

Stefan Plenge, direktør i
nemlig.com, april 2016

“Vi har et godt og vigtigt samarbejde med Varefakta. Deklarering kan være en vældig vanskelig sag, og der oplever vi Varefakta som en tryg tredje instans, som har kompetencen til at sikre at reglerne bliver overholdt.

I Norge har vi mange diskussioner om ærlig og rigtig deklarering. Industrien har fået kritik for ikke altid at levere de korrekte oplysninger, og der føler vi os helt trygge ved Varefakta. Dertil kommer, at Varefakta er gode til at tilpasse løsninger, så de passer til den enkelte situation.”

Elisabeth Kildal Engesgaar, kvalitetssjef Trygg Mat i REMA 1000, Norge

“Vi er 100 procent tilfredse. Vi beskæftiger os både med produkter inden for food og nonfood, og har derfor flere forskellige kontaktpersoner, men uanset hvem vi får fat på, så får vi et klart og kompetent svar.

Vi har mange udenlandske samarbejdspartnere, og derfor er det et ekstra plus, at vi kan få svarene på engelsk, tysk, dansk og sågar hollandsk, hvis der er brug for det.

For nylig havde vi en produktlancering, der skulle have ny faremærkning, etikette og miljømærkning. Lovgivningen kan godt være særdeles kompliceret, og da det er vigtigt, at vi selvfølgelig overholder den 100 %, kombineret med at vi giver forbrugerne de nødvendige og korrekte informationer, er Varefakta vores garanti for, at vi også lever op til dette. På den måde får vi den nødvendige dobbelttjekning og sikkerhed. Et andet eksempel jeg kan nævne, hvor der på engelsk var skrevet noget smart og fancy, men det er bare ikke sikkert, at det holder efter dansk lovgivning, så der får vi et realitetstjek og får teksten afstemt.

Vi kan varmt anbefale Varefakta til andre virksomheder, de er 100 procent professionelle.”

Marianne Bremer Sinkbæk
Bräuner A/S

“Hos Varefakta får jeg en mere end almindeligt udstrakt service og oven i købet til en i særdeleshed rimelig betaling.

Selv om det kan være ret komplicerede spørgsmål, jeg stiller, for eksempel om kosmetikdirektivet, så er der aldrig noget, der er besværligt. Tværtimod får jeg altid hurtigt, højt specialiseret og professionelt svar. Oven i købet oplever jeg, at Varefakta er på forkant med udviklingen inden for mit område og i god tid forbereder mig på, hvilken retning lovgivningen går. Det er en utrolig god service for en lille virksomhed som min, og i de 20-30 år jeg har været i branchen er jeg aldrig stødt på så god kundeservice nogen steder.

Varefakta burde holde kurser for andre virksomheder i, hvordan man skal behandle sine kunder.”

Eva Apesland
Dtales
Modtager du vores nyhedsbrev?