2 years siden

Præsentation af Varefaktas bestyrelsesformand Rasmus Kjeldahl

Som Formand for Varefakta leder Rasmus bestyrelsens arbejde og varetager det løbende samarbejde med Direktøren. Rasmus’ hovedbeskæftigelse er som Direktør for Børns Vilkår, hvilket han har været siden 2013 – men interessen for Varefakta rækker tilbage til hans tid som Direktør for Forbrugerrådet, som var medstifter af Varefakta.

Vi har spurgt Rasmus om, hvad hans motivation er for at være en del af Varefaktas bestyrelse, hvortil han svarede:

”Jeg tænker, at Varefaktas mission er mindst lige så vigtig i dag som da organisationen blev stiftet midt i forrige århundrede. Uden god mærkning kan Forbrugerne ikke træffe gode valg – hvad enten det drejer sig om kvalitet, sundhed, miljø eller sikkerhed. Hvis vi skal nå verdensmålene er mærkning også afgørende, da den bl.a. bidrager til at mindske spild som følge af tilbagetrækninger og kan hjælpe Forbrugerne til at træffe valg som er gode for kloden og menneskeheden.”

”Jeg bidrager til bestyrelsesarbejdet med mine 11 års erfaring fra Forbrugerrådet og en generel passion for ledelse i forbindelse med almennyttigt arbejde. Jeg medbringer også et godt netværk som på forskellig vis kan fremme Varefaktas mission.”

Rasmus Kjeldahl