2 years siden

Præsentation af Varefaktas bestyrelsesmedlem Heidi Boye

Heidi arbejder til dagligt med at sætte madspild på agendaen hos forbrugere og retailere hos Too Good To Go, hvor hun er landechef for det danske marked. Her har hun et særligt fokus på at vækste top- og bundlinje gennem en øget kundeforståelse.

Vi har spurgt Heidi om, hvad hendes motivation er for at være en del af Varefaktas bestyrelse, hvortil hun svarede:

”Varefaktas mission ser jeg som enorm vigtig og et nødvendigt virke i vores forbrugersamfund. Og måske endnu mere end tidligere, da vi i dag lever i en tid med stor kompleksitet i vareudvalget og gennemsigtigheden. Forbrugerne synes, at det er svært at få overblik over både vareudvalget og indholdet i de forskellige varer. Det er en vigtig sag, at kunne give forbrugerne indsigt i de varer de køber og være med til at skabe et ærligt billede af indholdet i varerne.”

”Jeg brænder for at være med til at give Varefakta endnu mere synlighed i markedet og være med til at give forbrugerne de bedste vilkår for at træffe deres valg om køb af især dagligvarer.”

”Igennem mit bestyrelsesarbejde bidrager jeg til, at belyse den gode sag, som er Varefaktas eksistensgrundlag og samtidig være med til at vækste forretningen gennem en stærk kommerciel orientering.”

Bestyrelsesmedlem Heidi Boye