3 måneder siden

Præsentation af Varefaktas bestyrelsesmedlem Jette Ramgaard

Jette er Kommerciel Direktør i Fritz Schur Consumer Products, med ansvar for afsætningen af nonfood og drikkevarer til dansk detail handel. 

Vi har spurgt Jette om, hvad hendes motivation er for at være en del af Varefaktas bestyrelse, hvortil hun svarede:

”Jeg synes forbrugerinformation og korrekt mærkning er et meget vigtigt emne. Jeg er overbevist om, at Varefakta som mærke har stor mulighed for at blive meget mere udbredt. Og så ser jeg også muligheder i, at Varefakta kan vokse indenfor andre områder indenfor deklarering.”

”Jeg har arbejdet i dagligvarehandlen indenfor mange varegrupper og jeg har derfor indgående kendskab til mærkning og har også godt kendskab til mange af Varefaktas kunder.”

Jette Ramgaard