Bräuner A/S

“Vi er 100 procent tilfredse. Vi beskæftiger os både med produkter inden for food og nonfood, og har derfor flere forskellige kontaktpersoner, men uanset hvem vi får fat på, så får vi et klart og kompetent svar.

Vi har mange udenlandske samarbejdspartnere, og derfor er det et ekstra plus, at vi kan få svarene på engelsk, tysk, dansk og sågar hollandsk, hvis der er brug for det.

For nylig havde vi en produktlancering, der skulle have ny faremærkning, etikette og miljømærkning. Lovgivningen kan godt være særdeles kompliceret, og da det er vigtigt, at vi selvfølgelig overholder den 100 %, kombineret med at vi giver forbrugerne de nødvendige og korrekte informationer, er Varefakta vores garanti for, at vi også lever op til dette. På den måde får vi den nødvendige dobbelttjekning og sikkerhed. Et andet eksempel jeg kan nævne, hvor der på engelsk var skrevet noget smart og fancy, men det er bare ikke sikkert, at det holder efter dansk lovgivning, så der får vi et realitetstjek og får teksten afstemt.

Vi kan varmt anbefale Varefakta til andre virksomheder, de er 100 procent professionelle.”

Flere Referencer

Foodsolutions

"Vi har brug for at samarbejde med nogen, der er fuldstændig oppe på beatet i…

Fortsæt med at læse

SuperGros A/S

"Jeg ringer vel en gang hver 14. dag, og jeg får svar på mit spørgsmål…

Fortsæt med at læse

REMA 1000

"Vi har et godt og vigtigt samarbejde med Varefakta. Deklarering kan være en vældig vanskelig…

Fortsæt med at læse

Dansk Supermarked

"Jeg må indrømme, at jeg var lidt tvivlende i starten, da Varefakta på et indledende…

Fortsæt med at læse

Modtager du vores nyhedsbrev?

Sommertid betyder ferietid, der kan derfor forekomme forlænget svartid på henvendelser til Varefakta i perioden fra man. d. 13 juli til og med fre. d. 31 juli. Telefonerne vil være åbne fra kl. 09.00-15.00. I denne periode kan man forvente en leveringstid på op til 20 arbejdsdage. 

Due to summer holidays there will likely be a delay in responses from Varefakta from Monday the 13th of July to Friday the 31st of July. Opening hours on the phones will be from 09am til 03pm. Durring this time expect a extended delivery time up to 20 days.