… og glæd dig til en spændende sensommer hos Varefakta.
Sommeren er over os, og vi ønsker alle en rigtig god ferie, – men inden da har vi et par oplysninger, som vi gerne vil dele med dig.
Varefakta er kommet på de sociale medier og du kan nu følge og like os på både LinkedIn, Facebook og Instagram. Her deler vi eksempelvis nyttig viden om hvad sammensat af stykker af kød betyder og hvorfor der står BOB på din græske feta. Herudover kan du få et indblik i vores daglige arbejde på kontoret, hvordan vi laver stikprøvekontrol af f.eks. cykellåse samt vores tilstedeværelse i diverse medier.
Persondataforordningen trådte i kraft i den 25. maj 2018 i EU’s medlemslande. Som følge heraf vil Varefakta gerne informere dig om, hvordan vi behandler personlige oplysninger. På vores hjemmeside har vi samlet information om vores håndtering af dine personlige data.
Som noget nyt udbyder Varefakta kurser i hvad du som producent, leverandør eller sælger af færdigpakkede fødevarer må og skal skrive på din emballage. Lige nu tilbyder vi tre kurser med fokus på udarbejdelse af en ingrediensliste, beregning af næringsdeklaration samt hvilke anprisninger og illustrationer du må angive på din fødevareemballage. Er du interesseret i at deltage i et kursus eller vil du vide mere om hvad et kursus hos Varefakta består af, så tag et kig på vores hjemmeside.
Varefaktas nonfood afdeling er blevet udvidet med to nye medarbejdere og vi er meget glade for at byde Simone Sofie Pedersen og Christina Aagaard Rasmussen velkomne.
Vi søger lige nu en veluddannet administrativ koordinator, som vil elske at tage ansvar for såvel administrative som praktiske opgaver i Varefakta. – Er det dig eller en du kender?
Vil du styrke dit kendskab til mærkning af fødevarer? Se Varefaktas kurser her![]() |