Rigtig god sommer!

 … og glæd dig til en spændende sensommer hos Varefakta.

Sommeren er over os, og vi ønsker alle en rigtig god ferie, – men inden da har vi et par oplysninger, som vi gerne vil dele med dig.

Ny hjemmeside

Varefaktas nye hjemmeside gik i luften i marts måned efter at have gennemgået et gevaldigt indholdsmæssigt samt udseendemæssigt løft. Vi håber, at du kan finde god anvendelse på siden – både hvis du ønsker god forbrugeroplysning, hvis du ønsker at vide mere om vores varefakta-kontrollerede børneprodukter eller hvis du ønsker hjælp til udarbejdelse af en deklaration til enten fødevarer, nonfood eller dyrefoder.
Hjemmesiden er bl.a. blevet forsynet med oversigten Bag om mærkerne. Den har til formål at give et overblik over nogle af de mange mærker, der findes på varerne i dit lokale supermarked, i håb om, at det kan give et overblik over, hvad mærkerne egentlig betyder, og hvad de kan bruges til.

Varefakta på SoMe

Varefakta er kommet på de sociale medier og du kan nu følge og like os på både LinkedInFacebook og Instagram. Her deler vi eksempelvis nyttig viden om hvad sammensat af stykker af kød betyder og hvorfor der står BOB på din græske feta. Herudover kan du få et indblik i vores daglige arbejde på kontoret, hvordan vi laver stikprøvekontrol af f.eks. cykellåse samt vores tilstedeværelse i diverse medier.

Cykellås godkendt forsikring

Persondataforordningen (GDPR)

Persondataforordningen trådte i kraft i den 25. maj 2018 i EU’s medlemslande. Som følge heraf vil Varefakta gerne informere dig om, hvordan vi behandler personlige oplysninger. På vores hjemmeside har vi samlet information om vores håndtering af dine personlige data.

Kurser

Som noget nyt udbyder Varefakta kurser i hvad du som producent, leverandør eller sælger af færdigpakkede fødevarer må og skal skrive på din emballage. Lige nu tilbyder vi tre kurser med fokus på udarbejdelse af en ingrediensliste, beregning af næringsdeklaration samt hvilke anprisninger og illustrationer du må angive på din fødevareemballage. Er du interesseret i at deltage i et kursus eller vil du vide mere om hvad et kursus hos Varefakta består af, så tag et kig på vores hjemmeside.

Nye ansigter på Nonfood-kontoret

Varefaktas nonfood afdeling er blevet udvidet med to nye medarbejdere og vi er meget glade for at byde Simone Sofie Pedersen og Christina Aagaard Rasmussen velkomne.

Er du vores nye kollega?

Vi søger lige nu en veluddannet administrativ koordinator, som vil elske at tage ansvar for såvel administrative som praktiske opgaver i Varefakta. – Er det dig eller en du kender?

Varefakta rådgivning