2 years siden

Nyhedsbrev, april 2019

Varefakta skaber tryghed, når dit barn sover

Var godkendte barnevognsseler heller ikke noget af det første du tænkte på, da du fik en lille ny? – Se vores video, der viser hvordan du bruger din barnevognssele korrekt! I videoen gennemgår vi blandt andet, hvordan du monterer selen i barnevognen eller krybben og hvordan den strammes korrekt omkring barnets krop.

Du kan læse mere om, hvordan vi kontrollerer og tester, at din Varefakta-mærkede barnevognssele er sikker i brug, i vores forskrift for barnevognsseler

Varefaktas forskrifter er i en løbende høringsproces og alle inviteres til at kommentere på forskrifterne. Se mere i vores høringsportal på vores hjemmeside

Varefakta og verdensmålene

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling består af 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst. Verdensmålene fokuserer ligeledes på at fremme fred og sikkerhed og stærke institutioner, og på at styrke internationale partnerskaber.

Varefakta-mærket er et stærkt redskab til at sikre en bæredygtig fremtid. Mærket bidrager nemlig aktivt til en lang række af FN’s verdensmål, som er verdens fælles arbejdsplan for at udrydde fattigdom, bekæmpe ulighed og stoppe klimaforandringerne inden 2030.

Grid med VF logo

Varefakta ønsker at bidrage til, at vores kunder kan styrke deres indsatser i arbejdet med Verdensmålene, og at forbrugeren får anvendelig og konkret oplysning omkring Verdensmålene samt hvordan de kan bidrage til at sikre en bæredygtig fremtid. 

Du kan læse mere om, hvilke verdensmål vi bidrager til og hvordan vi gør det i vores faktaark, som du kan hente her.

Nyt ansigt hos Varefakta

Varefakta har fået endnu en ny medarbejder og vi er meget glade for at byde Nanna Høegh Wenzell velkommen. 

  • Nanna havde første arbejdsdag d. 4. februar og er Varefaktas nye projektmedarbejder indenfor børneprodukter, cykellåse og røgalarmer.

Du kan læse mere om vores nye kollegas arbejdsområder på vores hjemmeside.

Facebook
IN
Instagram