Tilmeld dig Varefaktas forbrugerpanel

Hvilke krav stiller du til børneprodukter? Hvad ønsker du, at der er på hylderne i supermarkedet? Og hvad er vigtigst for dig, når du skal købe ny cykellås?

Der sker utrolig meget indenfor de krav forbrugeren stiller til forbrugerprodukter og udviklingen er i gang hele tiden! Vi søger derfor forbrugere, der har lyst til at vurdere og give udtryk for deres holdning til forskellige Varefakta-mærkede produkter samt varedeklarationers opbygning og indhold. 

Bliv en del af Varefaktas forbrugerpanel og sæt dit præg på, hvilke krav Varefakta i fremtiden skal stille til fx kosmetiske produkter, fødevarer eller børneprodukter. Vi har et bredt sammensat panel og er altid interesserede i, at få flere med om bord.

Som tak for din tilmelding til Varefaktas forbrugerpanel kvitterer vi med et eksemplar af Varefaktas mulepose!

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig Varefaktas forbrugerpanel her.

De bedste hilsner Varefakta.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret!

Når du tilmelder dig nyheder fra Varefakta, giver du samtykke til at modtage artikler, gode råd, guides samt tips og tricks til forbrugerprodukter, som kan hjælpe dig til at foretage trygge indkøb i din hverdag.

Varefakta passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitikDu kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Del

Del på facebook
Del på linkedin