Varefakta er blevet medlem af Dansk Erhvervs IT sikkerhedsnetværk

Varefakta er pr. januar 2022 blevet medlem af Dansk Erhvervs IT sikkerhedsnetværk. Netværket er et forum til vidensdeling, hvor medlemmerne...

Varefakta er pr. januar 2022 blevet medlem af Dansk Erhvervs IT sikkerhedsnetværk.

Netværket er et forum til vidensdeling, hvor medlemmerne kan få fagligt input, hvor konkrete udfordringer og løsninger drøftes, ligesom netværket tager del i det politiske arbejde, Dansk Erhverv udfører på it-sikkerhedsområdet. Under netværksmøderne diskuteres der fx mailsikkerhed, ledelsesrapportering, brug af ISO og andre standarder, medarbejder-awareness og beredskabstest.

Varefaktas administrerende direktør, Heidi Søsted, repræsenterer Varefakta i IT sikkerhedsnetværket og ser frem til igennem netværket, at få nogle uvildige sparringspartnere vedr. IT sikkerhed.

Heidi Søsted uddyber årsagen til hendes deltagelse: “Der er så mange der vil sælge IT sikkerhedsløsninger til en og det kan både være dyrt og dårligt og i værste fald måske risikabelt. I dette forum kan jeg høre om andres erfaringer, så Varefakta kan forsætte med at være på forkant og forebygge på IT sikkerhedsområdet”.

Varefakta arbejder aktivt med at indgå i relevante partnerskaber. Læs mere om de partnerskaber Varefakta indgår i her.