Varefakta er eksperter i varedeklarationer!

… og vi vil gerne vise dig, hvordan vi deklarerer dine varer.

Varefakta skaber tryghed når du handler

Hvad betyder det egentlig, når der er Varefakta-logo på en vare i dit supermarked? – Få svaret i vores nye video.

Tril trygt derudaf med en Varefakta-kontrolleret barnevogn!

Som forældre vil vi gerne give vores børn det bedste i livet. Tryghed og sikkerhed er ingen undtagelse. Det gælder særligt, når der skal vælges produkter til de kære små. – Når et børneprodukt har været under Varefaktas lup, kan du trygt købe det velvidende om, at det lever op til lovgivningen samt Varefaktas krav.
 
Barnevognen,  Big Star Supreme, fra Emmaljunga har Varefaktas kvalitetsstempel. Læs mere om vores Varefakta-kontrollerede barnevogn i artiklen Tril trygt derudaf med en Varefakta-kontrolleret barnevogn af Line Weber Schmidt.

Varefaktas arbejde med FN's verdensmål

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling består af 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst. 

Hos Varefakta hjælper vi vores kunder (dagligvarehandlen) med at sikre- og med at dokumentere-, at de arbejder aktivt med verdensmål nr. 12, der handler om ’Ansvarligt forbrug og produktion’.

Det gør Varefakta primært ved at sikre, at alle krav i gældende lovgivning er overholdt. Varefakta kan desuden hjælpe med at indhente data om sammensætning af emballage i forbrugerprodukter, så det sikres at emballagen håndteres rigtigt når den er blevet til affald.

Varefakta donerer flere hundrede cykellåse til den sociale virksomhed Baisikeli

Igennem Varefaktas arbejde med FN’s Verdensmål har vi valgt at give flere hundrede cykellåse, der gennem årene har været udtaget til stikprøvekontrol, til den sociale virksomhed Baisikeli. Virksomheden er dedikeret til at forbedre livskvaliteten og gøre transport nemmere og billigere for de fattigste mennesker i verden.

Baisikeli indsamler brugte cykler i Danmark, sender dem til Afrika hvor cyklerne genererer arbejde, uddannelse samt bedre og billigere transport for alle. 

Nyt på Varefaktas sociale medier

Siden sidst har du kunne læse om nogle af de mange varer, som Varefakta deklarerer og hvilke krav de skal kunne leve op til, for at få Varefakta-logo.
 
Vi har fortalt om anprisningen “Uden tilsat sukker”, vi har forklaret forskellen på appelsinjuice og appelsinjuice fra koncentrat, samt forskellen på marmelade og syltetøj og meget mere.
 
Du kan følge og like os på både LinkedInFacebook og Instagram.
Varefakta ydelser - deklarationer