Varefakta har fået vokseværk​

 … og vi er nu 19 medarbejdere!

Nye ansigter hos Varefakta

Varefakta har fået fire nye medarbejdere og vi er meget glade for at byde Julia Lund, Anne van Leenen, Casper Dueholm Mikkelsen og Bjørn Lyngbye Hvid Jensen velkommen.

Du kan læse mere om vores nye kollegaers arbejdsområder på vores hjemmeside.

Julia Lund
Anne van Leenen
Casper Dueholm Mikkelsen
Bjørn Lyngbye Hvid Jensen

Faremærkning

Mange vaske- og rengøringsmidler samt kemiske produkter til husholdningsbrug er mærket med faremærker efter CLP-reglerne (Classification, Labelling and Packaging). Faremærker er en guide til forbrugeren om, at produktet kan være skadeligt at bruge enten for personen selv eller for miljøet.

Det er derfor vigtigt, at faremærker er korrekte i både størrelse, ordvalg og placering. Faremærker skal være synlige for forbrugeren. Faremærker skal også være uudslettelige, og der er krav til, hvor store faremærker skal være i forhold til emballagens størrelse.

Vi har lavet en oversigt over piktogrammer til brug ved faremærkning på vores hjemmeside.

Du er meget velkommen til, at kontakte Varefaktas nonfood-konsulenter, hvis du ønsker rådgivning vedr. faremærker på dine produkter.

Faremærker

Varefakta deltager i konference om FN's 17 verdensmål

Den 5. december bidrager Varefakta til konferencen MÆRK VERDENSMÅLENE, i Børssalen, i Dansk Erhverv.
Konferencen henvender sig til private og offentlige virksomheder, der ønsker at blive inspireret til at benytte mærkeordninger til at integrere ét eller flere af FN’s 17 verdensmål i deres forretning eller organisation.

Foruden Varefakta bidrager 20 mærkningsordninger til konferencen.
Varefakta deltager i konferencen for at bygge endnu flere gode og sunde broer med de andre mærker og interessenter.

Vi ønsker, at skabe tryghed hos forbrugerne når de handler og Varefakta sikrer dette ved at lave lovlig mærkning samt ved stikprøvekontrol af varer med Varefakta-logoet.

Varefakta har et stærkt etisk og moralsk dna, hvorfor vi ønsker at være en del af debatten omkring mærker på forbrugsvarer.

Læs mere om konferencen her: 
https://www.danskerhverv.dk