Varefakta Insights – August 2022

BLIV EKSPERT I DEKLARATIONER

Den 9. september fra kl. 09.00-12.00 holder Varefakta kursus i næringsdeklaration og ingrediensliste. Kurset giver dig en grundig gennemgang af alle relevante lovkrav, der gælder for udarbejdelse af næringsdeklaration og ingrediensliste. Vi vil desuden komme ind på, hvornår den obligatoriske næringsdeklaration er undtaget samt brugen af tabelværdier kontra analyseværdier. Kurset vil skifte mellem faglige oplæg og øvelser, hvor du får mulighed for at afprøve teori i praksis.
Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

NYE KOLLEGAER

Inden sommerferien fik vi tre nye kollegaer. Janni Stentz Estholm Keppie, der er ny Teknisk og regulatorisk konsulent i vores nonfoodafdeling samt Julie Holmbo Hansen og Anja Maria Homann, der begge er ansat i vores fødevareafdeling som Tekniske og regulatoriske konsulenter.

NYT LOUNGEOMRÅDE - BYT TIL (BRUGT) NYT

Med afsæt i Varefaktas indkøbsstrategi, der fokuserer på genbrug fremfor nyt, har vi hen over sommeren, byttet gode og funktionelle skriveborde, som vi ikke længere havde brug for, til flotte møbler, der skal skabe rammerne, for faglig fordybelse og afslapning. Vi er meget glade for resultatet og vil samtidig gerne opfordre andre til at gøre det samme. Der er ingen grund til at lade nye varer producere, når der findes gode, stilfulde, brugte varer derude! 
Læs mere om Varefaktas indkøbsstrategi her.

De bedste hilsner
Varefakta.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev "Varefakta Insights"
og hold dig opdateret

Når du tilmelder dig nyheder fra Varefakta, giver du samtykke til at modtage faglige nyheder og inspiration vedr. mærkning af forbrugerprodukter, samt information om Varefaktas services, kurser, Croissant Talks og andre events.

Varefakta passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitikDu kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Del

Del på facebook
Del på linkedin