Varefakta Insights Oktober 2021

Varefakta Health

Hos Varefakta sætter vi vores medarbejderes sundhed og trivsel højt. Derfor har vi udviklet konceptet “Varefakta Health”, der beskriver Varefaktas vision og mission for et godt arbejdsmiljø.

Det er vigtigt for os at have et godt arbejdsmiljø og en god energi i huset. At have en sund arbejdsglæde er afsmittende, og det kan mærkes af vores kunder.

Derfor har Varefakta igangsat en række initiativer, der har fokus på ergonomi, sundhed, trivsel og fællesskab og omfatter bl.a. ”Trænings-tirsdag”, hvilerum, ugentlig fælles gåtur, kontorcykel og vippebrædder.

LinkedIn - kursus i anprisninger

Kurser

Varefakta afholder kurser i mærkning af fødevarer. Kurserne er både for begyndere og erfarne og kan tage udgangspunkt i et af de beskrevne kurser på vores hjemmeside. Varefakta laver også virksomhedstilpassede kurser, der inddrager de temaer og tilhørende lovgivning, der er mest relevant for dig og din virksomhed.

Fredag den 26. november fra Kl. 09.00.-12.00. afholder Varefakta kursus om anprisninger.

På kurset gennemgår vi bl.a. hvilke anprisninger, der er lovlige at anvende, vi dykker ned i ernærings- og sundhedsanprisninger, kvalitetsanprisninger og illustrationer samt kommer med eksempler på vildledning.

Croissant Talk

September måneds Croissant Talk dykkede ned i kosttilskud og brugen af influencers på de sociale medier.

Tak til alle jer, der deltog, for gode spørgsmål og hyggeligt netværk over croissanter og en kop kaffe!

Oktober måneds Croissant Talk finder sted tirsdag d. 26. oktober.

Her vil vi fortælle om reglerne for oprindelsesmærkning af den primære ingrediens.

Croissant Talk opslag 1 V1

Del

Del på facebook
Del på linkedin