2 months siden

Varefakta Insights September 2021

September måneds ”Insights” stiller skarpt på afholdelsen af Varefaktas første Croissant Talk samt Varefaktas to nye services Lovgivnings-Update og Web-Check.

Croissant Talk

Knapt 30 deltagere mødte op til Varefaktas første Croissant Talk med temaet “18 anprisninger, der ikke går an”.
 
Under dagens hovedtalk gennemgik Teknisk og regulatorisk leder Martin Manley Hansen og Teknisk og regulatorisk konsulent Isabell Bøgh Kristiansen, 18 udvalgte ernærings- og sundhedsanprisninger, fri-for anprisninger, kvalitets- og indholdsanprisninger, anprisning af oprindelse samt grønne anprisninger, som Varefakta mener ikke går an.
 
Formiddagen sluttede af med netværk, spørgsmål til Varefaktas mærkningseksperter og en rundvisning i Varefaktas lokaler. Vi mærkede en stor interesse for dagens tema og glæde blandt deltagerne over endelig at være ude blandt andre mærkningsinteresserede igen!
 
Vi takker for det store fremmøde og glæder os allerede til at afholde næste Croissant Talk, der finder sted tirsdag d. 28. sep. fra kl. 09.00.-10.15. September måneds Croissant Talk fokuserer på kosttilskud og brugen af influenceres på de sociale medier.

Lovgivnings-Update

Hold dig opdateret med Varefaktas Lovgivnings-Update. Varefaktas abonnementordning sikrer, at producenter, leverandører, detailhandlen m.fl. kan holde sig opdateret på hvad der rør sig rent lovgivningsmæssigt indenfor mærkning af færdigpakkede fødevarer, dyrefoder, babymad og kosttilskud.
 
Varefakta kan igennem vores lovgivningsabonnement hjælpe til, at du ikke misser lovændringer, der kan have betydning for mærkningen af dine produkter. Vi samler de vigtigste nyheder i en mail til vores kunder hver 14. dag.

Web-Check

Kravene til markedsføring og mærkning af fødevarer online er lige så regulerede som ved fysisk salg. Det kan være svært at bevare overblikket over ens hjemmeside og om denne kan fremstå vildledende for forbrugeren. 

Med Varefaktas Web-Check kan vi gennemgå din hjemmeside og rådgive dig om indholdet.

Tilmeld dig Varefakta Insights

Tilmeld dig nyhedsbrevet Varefakta Insights. Her får du inspiration og værktøjer til korrekt og forbrugerorienteret mærkning direkte i din indbakke.
Du kan følge med i Varefaktas daglige arbejde med mærkning og stikprøvekontrol af fødevarer, nonfood dagligvarer, kosttilskud, dyrefoder, børneprodukter og cykellåse samt holde dig opdateret på Varefaktas forskrifter og kommende arrangementer, kurser og Croissant Talks.