2 måneder siden

Varefakta søger en fødevarespecialist

Varefakta er en selvejende organisation, hvis hovedopgaver er at udarbejde varedeklarationer og gennemføre løbende kontrol af forbrugerprodukter. Varefakta er en mindre arbejdsplads i vækst, hvor tryghed er et nøgleord i det daglige arbejde. Alle har et stort ansvar og stor medindflydelse. I Varefakta har vi krav om høj kvalitet og det bedst mulige serviceniveau. Varefakta har kontor i Roskilde, men vil i løbet af maj 2020, skifte adresse til Stationsparken 26, 2600 Glostrup. 

Om Jobbet

Vi søger en kollega, der trives i et miljø, hvor der er en god blanding af nørderi og fart over feltet. En kollega, der sætter en ære i at lave fejlfrie deklarationer og mærkning til fødevarer, der lever op til lovgivningen.

Female nutritionist working on laptop in office, close up. Hands of woman dietitian typing, counting calories or writing diet plan, copy space.

Arbejdsopgaver

  • Udarbejde varedeklarationer på fødevarer, kosttilskud og dyrefoder for Varefaktas nationale og internationale kunder.                                                                  Deklarationerne udarbejdes på dansk, norsk og svensk på basis af specifikationer og anden relevant dokumentation i henhold til EU- og national lovgivning samt Varefaktas egne krav.

  • Vurdere oplysningerne om fødevaren og efterregne QUID og næringsberegninger, kontrollere om tilsætningsstoffer, vitaminer og mineraler lever op til fastsatte grænseværdier m.m.

  • Rådgive kunder om generelle krav til mærkning, kvalitets-, ernærings- og sundhedsanprisninger, vildledende illustrationer, ernæringsmærker som Nøglehullet og Fuldkornsmærket samt andre kvalitetsmærker som økologi og RSPO mm.

  • Gennemføre stikprøvekontrol af fødevarer og dyrefoder med Varefaktas mærke. Herunder vurdere analyser og foretage emballagekontrol samt udarbejde kontrolrapport og videreformidle resultaterne til kunden.

  • Vedligeholde kontakt til eksisterende kunder, f.eks. ved kundebesøg.

  • Registrering af fakturerbart arbejde og kontrol af fakturaer inden udsendelse.

Vi arbejder tæt sammen i fødevare/kosttilskud/dyrefoder-teamet, der består af 14 medarbejdere. Vi har desuden tæt kontakt til vores kollegaer i non food-teamet.

Kvalifikationer

Det er vigtigt, at du er perfekt i dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt. Arbejdet foregår på dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du ligeledes er skriftlig stærk i enten norsk, svensk, tysk eller polsk og har erfaring med de nationale lovgivningstekster.

 

Vi forestiller os at du har en bachelor, kandidatgrad, er ingeniør indenfor fødevarevidenskab eller at du er jurist med erfaring indenfor lovlig mærkning af fødevarer.

 

Vi ønsker os, at du har erfaring med:

  • Fødevarelovgivning, EU forordninger og -direktiver, branchestandarder i Danmark og EU.
  • Samarbejde med eller et godt kendskab til dagligvarehandlen, producenter og myndigheder.
  • Kundepleje

 

Du skal være god til at bevare fokus på mål og resultater, da teamet bliver målt på faktureringsgrad.

Du skal have lyst til løbende at være med til at udvikle Varefakta, så vi får flest mulige gode deklarationer ud til forbrugerne, så de kan handle trygt.

Som person er du mødestabil, serviceminded, empatisk og initiativrig. Du skal kunne lide at have travlt og have mange opgaver i gang samtidig, og trives i et tæt og dialogbaseret miljø. Vi lægger samtidig stor vægt på, at du er venlig og hjælpsom i dagligdagen.

Yderligere oplysninger

Ring til Technical and Regulatory Affairs Manager Martin Manley Hansen, tlf. 46 30 45 06 eller se mere på www.varefakta.dk.

Arbejdstid

Aftales efter dine ønsker, 30-37 timer pr. uge ekskl. frokost. Vi har flextid.

Løn

Aftales.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes elektronisk senest den 09. marts 2020 via “Send ansøgning”

Arbejdssted

Varefakta, Københavnsvej 106 H-3, 4000 Roskilde, indtil d. 1 juni 2020, hvor Varefakta skifter adresse til Stationsparken 26, 2600 Glostrup.

Varefakta

Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt. Dette arbejde udføres for en bred kundekreds af producenter, leverandører og i detailhandlen i Danmark og i udlandet. Deklarationerne udarbejdes på basis af tekniske specifikationer og testrapporter i henhold til lovgivningen og Varefaktas forskrifter på området. Desuden rådgiver Varefakta sine kunder om lovgivning af betydning for mærkning. Vi er 24 personer i Varefakta.