2 uger siden

Varefakta søger en studentermedhjælper

Har du lyst til at supplere dine studier med erfaring inden for mærkning af fødevarer og nonfood? Interesserer du dig for fødevarelovgivning og udarbejdelse af varedeklarationer? Er du struktureret, systematisk og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye studentermedhjælp.

Om stillingen

Varefakta søger en studentermedhjælper, som kan varetage en bred vifte af opgaver for både vores fødevarekontor og nonfood kontor. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af receptionist- og piccolineopgaver, oprettelse af nye sager, journalisering, gennemgang af analyserapporter og let stikprøvekontrol. Ligeledes vil der være opgaver med let laboratoriearbejde, hjemmesideredigering, statistik og andre ad hoc opgaver.
Stillingen er på 10-15 timer om ugen fordelt over 2-3 dage – med mulighed for ekstraarbejde i spidsbelastningsperioder. Varefakta har adresse i Glostrup. Du skal kunne arbejde kl. 9-16 i uge 42.

Vi søger en studentermedhjælper, der
• Har bred interesse for fødevarer, lovgivning og mærkning
• Har erfaring med eller kendskab til CMS – gerne WordPress
• Er serviceorienteret, ambitiøs og kvalitetsbevidst
• Kan arbejde selvstændigt, struktureret, systematisk og detaljeorienteret
• Er i gang med en videregående uddannelse
• Har mindst 1½ år tilbage af sit studie

Woman hand is writing on a notebook with a pen.Web banner.

Om os

Varefakta er en unik mærkningsordning og samtidig navnet på virksomheden bag Danmarks førende mærkningsvirksomhed. Varefakta blev stiftet i 1957, og udarbejder varedeklarationer for alle typer produkter både fødevarer og nonfood. Hvis en varedeklaration er forsynet med Varefaktas logo – Varefakta kontrolleret – betyder det, at varen også løbende kontrolleres ved stikprøvekontrol. Derved sikres det, at der hele tiden er overensstemmelse mellem det, der står i en varedeklaration og varens reelle indhold.


Vil du høre mere om stillingen, skal du være velkommen til at kontakte Varefakta på tlf. 4630 4500 eller e-mail varefakta@varefakta.dk

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til varefakta@varefakta.dk inden den 30. september 2020. Vi ansætter løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Arbejdssted

Varefakta, Stationsparken 26 3. sal tv – 2600 Glostrup.

Varefakta

Varefakta varetager hensynet til forbrugersikkerhed herunder detailhandlens behov for juridisk korrekt mærkning i forhold til et ofte kompliceret regelsæt. Dette arbejde udføres for en bred kundekreds af producenter, leverandører og i detailhandlen i Danmark og i udlandet. Deklarationerne udarbejdes på basis af tekniske specifikationer og testrapporter i henhold til lovgivningen og Varefaktas forskrifter på området. Desuden rådgiver Varefakta sine kunder om lovgivning af betydning for mærkning. Vi er 27 personer i Varefakta.