4 months siden

Er du vores nye studentermedhjælper?

Varefakta søger en studentermedhjælper
Har du lyst til at supplere dine studier med erfaring inden for mærkning af fødevarer og nonfood? Interesserer du dig for fødevarelovgivning og udarbejdelse af varedeklarationer? Er du struktureret, systematisk og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye studentermedhjælp.

Om stillingen
Varefakta søger en studentermedhjælper, som kan varetage en bred vifte af opgaver for både vores fødevarekontor og nonfood kontor.
Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af receptionist- og piccolineopgaver, oprettelse af nye sager, journalisering, gennemgang af analyserapporter og let stikprøvekontrol. Ligeledes vil der være opgaver med let laboratoriearbejde, hjemmesideredigering, statistik og andre ad hoc opgaver.

Stillingen er på 10-15 timer om ugen fordelt over 2-3 dage – med mulighed for ekstraarbejde i spidsbelastningsperioder. Varefakta har adresse i Glostrup.

Vi søger en studentermedhjælper, der

  • Har bred interesse for fødevarer, lovgivning og mærkning
  • Har erfaring med eller kendskab til CMS – gerne WordPress
  • Er serviceorienteret, ambitiøs og kvalitetsbevidst
  • Kan arbejde selvstændigt, struktureret, systematisk og detaljeorienteret
  • Er i gang med en videregående uddannelse
  • Har mindst 1½ år tilbage af sit studie

Om os
Varefakta er en unik mærkningsordning og samtidig navnet på virksomheden bag Danmarks førende mærkningsvirksomhed. Varefakta blev stiftet i 1957, og udarbejder varedeklarationer for alle typer produkter både fødevarer og nonfood. Hvis en varedeklaration er forsynet med Varefaktas logo – Varefakta kontrolleret – betyder det, at varen også løbende kontrolleres ved stikprøvekontrol. Derved sikres det, at der hele tiden er overensstemmelse mellem det, der står i en varedeklaration og varens reelle indhold.

Vil du høre mere om stillingen, skal du være velkommen til at kontakte Varefakta på tlf. 4630 4500 eller e-mail varefakta@varefakta.dk

Send din ansøgning og CV til varefakta@varefakta.dk. Vi ansætter løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.